ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2020

Διαβάτη - Τσακίρογλου μιλούν στην κάμερα για την διάρρηξη στο σπίτι τους στο Λυγουριό (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:06:00 π.μ. | | | | |
Διαβάτη - Τσακίρογλου μιλούν στην κάμερα για την διάρρηξη στο σπίτι τους στο Λυγουριό (βίντεο)
Δεν μπήκε με… το δεξί η νέα χρονιά για την Χρυσούλα Διαβάτη και τον Νικήτα Τσακίρογλου, καθώς «ποδαρικό» στο εξοχικό σπίτι τους στο Λυγουριό Αργολίδας έκαναν οι… διαρρήκτες, οι οποίοι το «έγδυσαν» και ξήλωσαν μέχρι και τους σωλήνες του καλοριφέρ, στην προσπάθειά τους να βρουν κρυμμένα χρήματα και τιμαλφή.



Το περιστατικό της κλοπής έγινε γνωστό το βράδυ της Δευτέρας 20 Ιανουαρίου, η καθυστερημένη προσέλευσή τους στην έναρξη του 5ου Φεστιβάλ Ναυπλίου, όπου ήταν τιμώμενα πρόσωπα, ανάγκασε τους διοργανωτές να επικοινωνήσουν μαζί τους. Τότε, λοιπόν, πληροφορήθηκαν πώς η καθυστέρησή τους οφείλεται στο γεγονός ότι έπεσαν θύματα διάρρηξης.

Το ζευγάρι μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Alpha και οι δηλώσεις τους προβλήθηκαν επίσης από το Happy Day, το πρωί της Τετάρτης.

«Ήταν ένα σπίτι αναστατωμένο και βρώμικο. Αυτά που γίνονται σε τέτοιες περιπτώσεις. Σε ένα τέτοιο σπίτι ποτέ δεν έχεις πολύτιμα αντικείμενα, είσαι ηλίθιος και είναι ηλίθιοι κι αυτοί που πάνε και κάνουν τις ζημιές. Το κράτος πρέπει να κοιτάξει να προστατέψει τους πολίτες…» , είπε χαρακτηριστικά η Χρυσούλα Διαβάτη.

Όσο για τον Νικήτα Τσακίρουγλου, εκείνος δήλωσε με τη σειρά του: «Υπάρχει βανδαλισμός, είναι βάνδαλοι αυτοί οι άνθρωποι. Φαίνεται από τις πράξεις που έκαναν. Κατέβασαν χαλκούς, από σωλήνες και καλοριφέρ…» .
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ