ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2020

Η Πανελλήνια Ένωση Προσωπικού Έλξης ΟΣΕ στηρίζει την σιδηροδρομική σύνδεση της Αθήνας με το Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:53:00 μ.μ. | | | |
Η Πανελλήνια Ένωση Προσωπικού Έλξης ΟΣΕ στηρίζει την σιδηροδρομική σύνδεση της Αθήνας με το Ναύπλιο
Την στήριξή της στις κινήσεις που θα οδηγήσουν στην επαναλειτουργία του Σιδηροδρόμου στην Πελοπόννησο και της σιδηροδρομικής σύνδεσης της Αθήνας με το Ναύπλιο, εξέφρασε η Πανελλήνια Ένωση Προσωπικού Έλξης ΟΣΕ (ΠΕΠΕ), με επιστολή της τόσο προς την ηγεσία του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών όσο και προς τη διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Αναλυτικά το περιεχόμενο της επιστολής:

Κύριε Υπουργέ,

Πάγια και διαχρονική θέση του Σωματείου μας αποτελεί, η άμεση επαναλειτουργία του Σιδηροδρομικού Δικτύου στην Πελοπόννησο, λειτουργία που ανεστάλη το 2010 με την εφαρμογή του Νόμου 3891 και μετά από 150 και πλέον χρόνια προσφοράς στην τοπική κοινωνία και οικονομία.

Παρακολουθώντας την συζήτηση που έχει αναπτυχθεί το τελευταίο διάστημα, δηλώνουμε ότι οι μηχανοδηγοί ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ και θα ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ενεργά κάθε πρωτοβουλία προς αυτήν την κατεύθυνση.

Η σιδηροδρομική σύνδεση της Αθήνας με το Ναύπλιο, την πρώτη Πρωτεύουσα του Ελληνικού Κράτους και κορυφαίο τουριστικό προορισμό σήμερα, ο Προαστιακός Καλαμάτας, η επαναλειτουργία της σιδηροδρομικής γραμμής Πάτρα-Πύργος που μετέφερε χιλιάδες επιβατών μέχρι το 2010 (ιδιαίτερα εργαζόμενους προς και από τις 2 πόλεις) πρέπει να αποτελούν πρώτη προτεραιότητα, όπως και η άμεση λειτουργία της νέας σιδηροδρομικής γραμμής προς Αίγιο.

Το Σωματείο μας χαιρετίζει κάθε προσπάθεια για την ανάπτυξη του σιδηροδρόμου, δηλώνει την έμπρακτη στήριξη των μηχανοδηγών σε κάθε πρωτοβουλία και θα βρίσκεται πάντα ΔΙΠΛΑ σε κάθε τέτοια προσπάθεια.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ