ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2020

Χάρης Αντωνιάδης: Δεν υπάρχει θέμα "χρηματικής εξαγοράς" της σφραγίδας του Πανναυπλιακού

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:06:00 π.μ. | | |
Χάρης Αντωνιάδης: Δεν υπάρχει θέμα "χρηματικής εξαγοράς" της σφραγίδας του Πανναυπλιακού
Ο Χάρης Αντωνιάδης με δήλωση αναφέρει ποιες είναι οι κινήσεις στις οποίες έχει προχωρήσει αναφορικά με τον Πανναυπλιακό και θέλοντας να βάλει τέλος στην φημολογία ξεκαθαρίζει πως "ο Γ. Ψυχογιός ουδέποτε του εζήτησε και ούτε βέβαια θα υπήρχε τέτοιο θέμα εκ μέρους της <<χρηματικής εξαγοράς >> στην ουσία της σφραγίδας της ομάδος του Πανναυπλιακου"

Ολόκληρη η δήλωση του κυρίου Αντωνιάδη

"Ο μόνος με τον οποίον έχει μιλήσει ο κ. Ψυχογιός είμαι εγώ . Όλες οι συνομιλίες μας είχαν αντικείμενο τον Πανναυπλιακό και σκοπό την εύρεση της καλύτερης λύσης για την περαιτέρω πορεία του αλλά και το καλύτερο για ποδόσφαιρο του Ναυπλίου και γενικότερα της Αργολίδος . 

Επειδή τις τελευταίες ώρες πολλά διαδίδονται αλλά και δηλώνονται από επίσημα χείλη ενημερώνω ότι : Ουδεμία συναλλαγή χρηματική , πολιτική η οτιδήποτε άλλη υπήρξε η πρόκειται να υπάρξει στην διαδικασία εύρεσης λύσης στα οποία προβλήματα της ομάδος του Πανναυπλιακου . 

Ο κ. Ψυχογιός ουδέποτε μου εζήτησε και ούτε βέβαια θα υπήρχε τέτοιο θέμα εκ μέρους της <<χρηματικής εξαγοράς >> στην ουσία της σφραγίδας της ομάδος του Πανναυπλιακου . 

Από εδώ και πέρα ο οποιοσδήποτε εξακολουθήσει να διαδίδει τέτοια ψευδή περιστατικά θα αναλάβει και την ευθύνη των λεγόμενων του ."

Χαράλαμπος Αντωνιάδης 
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ