ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2020

Η ομάδα ρομποτικής του ΓΕΛ Ερμιόνης προκρίθηκε στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ανοιχτών Τεχνολογιών

Η ομάδα ρομποτικής του ΓΕΛ Ερμιόνης προκρίθηκε στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ανοιχτών Τεχνολογιών

Είναι ιδιαίτερη χαρά για μας η πρόκριση της ομάδας Ρομποτικής του σχολείου μας στην 2η φάση του 2ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Ανοιχτών Τεχνολογιών στην Εκπαίδευση.

Η ομάδα του ΓΕΛ Ερμιόνης που αποτελείται από τους Μπόρκο Στέρεβ, Άγγελο Σκούρτη και Μάριο Μπουντούρη, εργάστηκε και πρότεινε τη κατασκευή ενός «Ταχυπαραγωγού Ζωοτροφής» με χρήση ανοικτών τεχνολογιών στο πλαίσιο της Ερευνητικής Δημιουργικής Δραστηριότητας με υπεύθυνο καθηγητή τον Ευθύμιο Παπακυριακόπουλο.

Θα θέλαμε να συγχαρούμε όλες τις ομάδες των μαθητών και μαθητριών που κατέθεσαν πολύ δημιουργικές και πρωτότυπες προτάσεις για τη χρήση και την αξιοποίηση ανοιχτών τεχνολογιών για την καταπολέμηση της κλιματικής κρίσης. 

Ο Πανελλήνιος Διαγωνισμός είναι ένας εκπαιδευτικός διαγωνισμός που έχει σαν στόχο και το μοίρασμα και την επανάχρηση της γνώσης μια και τα έργα των ομάδων που θα υλοποιηθούν κατα την διάρκεια της 2ης φάσης θα πρέπει να συμπεριλαμβάνουν αναλυτικές οδηγίες κατασκευής, χρήσης και διδασκαλίας για να μπορούν να είναι επαναχρησιμοποιήσιμα και από άλλα σχολεία και να δημιουργούν ανοιχτύς εκπαιδευτικούς πόρους.

Γενικό Λύκειο Ερμιόνης

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ