ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2020

Ο Ναυπλιώτης Τάσος Κολιγκιώνης ανέλαβε τα ινία του Ελληνικού bodybuilding

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:57:00 π.μ. | | |
Ο Ναυπλιώτης Τάσος Κολιγκιώνης ανέλαβε τα ινία του  Ελληνικού bodybuilding
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η Ε.Ο.Σ.Δ. με το καθεστώς που γνωρίζαμε δεν υφίσταται , μιας και σχεδόν όλοι οι Σύλλογοι έχουν αποχωρήσει με αίτηση διαγραφής.

Με ένα νέο σχήμα, που ηγήθηκε της πρωτοβουλίας ο Τάσος Κολιγκιώνης , έχοντας ήδη στο ενεργητικό του τις διεθνείς διοργανώσεις της τελευταίας 4ετίας στην IFBB, ανέλαβε να συστήσει την Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματικής Διάπλασης - Π.Ο.Σ.Δ. Panhellenic Federation of Bodybuilding and Fitness-ΠΟΣΔ , έχοντας ήδη πάρει την αναγνώριση της Ομοσπονδίας πληρώντας τα τυπικά κριτήρια.

Η νέα Ομοσπονδία συστάθηκε με την ένωση 27 Συλλόγων (20 συλλόγους προβλέπει ο αθλητικός νόμος ), με την κατάθεση και απόφαση καταστατικού απο το Πρωτοδικείο, με την εκλογή Διοικητικού συμβουλίου, με την αναγνώριση της από την παγκόσμια ομοσπονδία (IFBB) και την αντιπροσώπευση της παγκόσμιας από την συσταθεισα ελληνική (affiliation) και τέλος την κατάθεση όλων αυτών στην Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Όπως όλα δείχνουν το νέο σχήμα θα προκρίνει τα οφέλη μιας Αναγνωρισμένης Ομοσπονδίας απο την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, προσπαθώντας να δώσει μια νέα ώθηση σε Αθλητές και Συλλόγους, έχοντας ήδη ένα πλούσιο καλεντάρι διοργάνωσης εγχώριων και διεθνών αγώνων -εντός των συνόρων- αλλά και πολυάριθμων διεθνών αποστολών με αρχή το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Ισπανίας , τον Μαϊο , το Βαλκανικό Πρωτάθλημα ενώ εντός των συνόρων αναμένονται το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα , το Elite Pro, το Dr Raphael Santonja Amateur Cup και το Μεσογειακό Πρωτάθλημα.

Κυρίαρχη προσωπικότητα που αναμένεται να διαμορφώσει τις εξελίξεις αξιολογώντας εγχώριες συμμαχίες και δυναμικές ο βετεράνος bodybuilder Τάσος Κολιγκιώνης από το Ναύπλιο.

Ο ίδιος δεν προτιμά τις εκ προοιμίου δηλώσεις αλλά σχεδιάζει το νέο Marketing και Οrganizing Plan που αφορά την μυϊκή κουλτούρα, αλλά και τις διοργανωτικές αξιολογήσεις προσώπων και παραγόντων.

Σε μια περίοδο όπου η ισχύς είναι η άμεση οικονομική επένδυση ο βετεράνος bodybuilder αναμένεται να δώσει το νέο στίγμα των προθέσεων του για το μελλοντικό όραμα που έχει για το ελληνικό bodybuilding.

Στις αποφάσεις του θα αποκρυσταλλωθεί η πολιτική του απέναντι στην σύγχρονη διοργανωτική τακτική που αφορά τους αγώνες, τους διαγωνισμούς, και το νομικό πλαίσιο που διέπει το bodybuilding απέναντι στο κράτος και την αθλητική νομοθεσία. Ουσιαστικά όλοι αναμένουν τις κινήσεις του, που θα διαμορφώσουν τις εξελίξεις.



ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ