ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2020

Ναύπλιο: Αναστασία Έδεν & Άρης Βλάχος live με αγαπημένα τραγούδια του Μάνου Ελευθερίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:35:00 μ.μ. | | |
Ναύπλιο: Αναστασία Έδεν & Άρης Βλάχος live με αγαπημένα τραγούδια του Μάνου Ελευθερίου
Πρόπερσι το καλοκαίρι ο ποιητής, στιχουργός και πεζογράφος Μάνος Ελευθερίου (1938-2018), έφυγε από τη ζωή αφήνοντας πίσω του πολύτιμο έργο για τον πολιτισμό μας. Ποίηση, πεζογραφία αλλά και πάνω από 400 αγαπημένα τραγούδια που σημάδεψαν μια ολόκληρη εποχή και θα συνεχίσουν να μας “αγγίζουν” για πολύ καιρό ακόμη.

Τα τελευταία χρόνια ο συνθέτης Άρης Βλάχος και η ερμηνεύτρια Αναστασία Έδεν συνεργάστηκαν στενά με τον Μάνο Ελευθερίου γράφοντας τραγούδια και αφήνοντας παρακαταθήκη στην σύγχρονη δισκογραφία δύο δίσκους.

Με αφορμή τη φιλία και τη συνεργασία τους με τον Μάνο Ελευθερίου οι δύο καλλιτέχνες ετοίμασαν και παρουσιάζουν μία μουσική παράσταση με τα ωραιότερα τραγούδια του που μελοποιήθηκαν από τους σημαντικότερους δημιουργούς των τελευταίων δεκαετιών. 

Από τον «Άγιο Φεβρουάριο» του Δήμου Μούτση ως τη «Θητεία» του Γιάννη Μαρκόπουλου, από τα «Λαϊκά» του Μίκη Θεοδωράκη ως το «Κάτω απ’ τη μαρκίζα» του Γιάννη Σπανού, από τον «Άμλετ της σελήνης» του Θάνου Μικρούτσικου ως το «Είν’ αρρώστια τα τραγούδια» του Σταύρου Ξαρχάκου και το «Ελεύθεροι κι ωραίοι» του Σταύρου Κουγιουμτζή.

Μία πληθώρα αγαπημένων τραγουδιών με την υπογραφή του Μάνου Ελευθερίου που επιμελήθηκε με μεράκι ο συνθέτης και πιανίστας Άρης Βλάχος ερμηνεύει η μοναδική Αναστασία Έδεν και συνοδεύει μαζί τους η δεξιοτέχνης ακορντεονίστα Άννα Λάκη.

Έναρξη:10μμ

Επικοινωνία: 27520 47370

Email:info@fougaro-cafe.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ