ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2020

Μαθητές του 1ου Γυμνασίου Ναυπλίου προκρίνονται στον 1ο Διαγωνισμό Ορθογραφίας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:57:00 π.μ. | | |
Μαθητές του 1ου Γυμνασίου Ναυπλίου προκρίνονται στον 1ο Διαγωνισμό Ορθογραφίας
Το 1ο Γυμνάσιο Ναυπλίου συμμετείχε φέτος στον 1ο Διαγωνισμό Ορθογραφίας και Γλώσσας για μαθητές Γυμνασίου Περιφέρειας Πελοποννήσου. Ο διαγωνισμός διοργανώνεται από το Περιφερειακό Κέντρο Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού ΠΕΚΕΣ Πελοποννήσου της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Πελοποννήσου.

Στην 1η φάση του προκριματικού που πραγματοποιήθηκε στις 6 Φεβρουαρίου 2020, συμμετείχαν συνολικά 68 μαθητές και από τις τρεις τάξεις του Σχολείου μας. Και για τις επόμενες δύο φάσεις στις 9 Φεβρουαρίου, προκρίθηκαν να συμμετέχουν 6 μαθητές του 1ου Γυμνασίου Ναυπλίου, οι οποίοι διακρίθηκαν μεταξύ των συμμαθητών τους, κατά την 1η φάση. Πρόκειται για τους εξής μαθητές: Καρακώστα Κωνσταντίνο (1η θέση) και Οικονόμου Αγγελική (2η θέση) από την Α’ Γυμνασίου, Ξηνταρόπουλο Φανούριο (1η θέση) και Νικολακόπουλο Αντώνιο-Παρασκευά (2η θέση) από τη Β’ Τάξη, Μπάρκα Ευαγγελία (1η θέση) και Τσιώλη Μαρία-Ελένη (2η θέση) από τη Γ’ Γυμνασίου.

Για την τελική φάση του διαγωνισμού που θα γίνει την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2020 στην Τρίπολη προκρίθηκαν 3 μαθητές από κάθε τάξη σε όλο τον νομό Αργολίδας. Οι μαθητές μας Ξηνταρόπουλος Φανούρης και Νικολακόπουλος Αντώνιος είναι ανάμεσα στους 3 μαθητές της Β’ τάξης της Αργολίδας που προκρίθηκαν για τον τελικό από το σχολείο μας!

Συγχαρητήρια στους μαθητές μας που διακρίθηκαν αλλά και και σε όλους όσοι συμμετείχαν στον Διαγωνισμό! Συγχαρητήρια και στις φιλολόγους του σχολείου μας: Κουτσιούρη Σοφία, ως μέλος της Επιτροπής Διεξαγωγής του Διαγωνισμού, Γκιόλα Σοφία, Μπαρδόκα Ελβίρα, Ντεβέ Αγγελική, Παπακοσμά Ευφροσύνη και Τζαμαλή Αμερινή.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ