ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2020

Δυο σπουδαίες μουσικές εκδηλώσεις στο Άργος 13 και 15 Φεβρουαρίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:31:00 μ.μ. | |
Δυο σπουδαίες μουσικές εκδηλώσεις στο Άργος 13 και 15 Φεβρουαρίου
Δύο σημαντικές εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 13 και το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου στο Άργος στην Αίθουσα Τέχνης και Πολιτισμού Μέγα Αλέξανδρος
Το 1ο ΕΠΑΛ Άργους και το 1ο Ε.Κ. Άργους σας προσκαλούν στην μουσική εκδήλωση "Οι κερασιές θ΄ ανθίσουνε" την Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 8 μ.μ. στην αίθουσα Τέχνης και Πολιτισμού Μέγας Αλέξανδρος στο Άργος όπου θα τιμηθούν η ΕΛΕΝΗ ΒΙΤΑΛΗ και ο ΣΠΥΡΟΣ ΣΑΜΟΪΛΗΣ για την προσφορά τους στο Ελληνικό τραγούδι.

Θα παρουσιαστεί αφιέρωμα των μαθητών στους δύο καλλιτέχνες και οι οποίοι με τη σειρά τους θα μας ταξιδέψουν σε μαγικά μουσικά μονοπάτια.

Η μουσική αυτή βραδιά γίνεται σε συνδιοργάνωση με την ΚΕΔΑΜ και με τη συνεργασία των Σχολικών Επιτροπών Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης του Δήμου Άργους Μυκηνών.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.
· Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών & Φίλων Ν. Αργολίδας (ΣΥ.ΚΑ.ΦΙ.ΑΡ.) “Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ” και η ΚΕΔΑΜ σας προσκαλούν στη μουσική εκδήλωση «Σαν παλιό σινεμά» το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2020, στις 19.30, στην Αίθουσα Τέχνης και Πολιτισμού Μέγας Αλέξανδρος στο Άργος.

Ένα μουσικό κι όχι μόνο ταξίδι σε 16 χρόνια ελληνικού κινηματογράφου. Θα παρουσιαστούν 37 μεγάλα κινηματογραφικά τραγούδια της χρονικής περιόδου 1955-1971.

Επιμέλεια παρουσίασης και κειμένων: Γιάννης Νανόπουλος

Ανάγνωση κειμένων από την μικρή Θεώνη Διαμαντοπούλου

Συμμετέχουν: Γιάννης Νανόπουλος (Ερμηνεία & Κιθάρα) , Ανδρέας Μπογάς (Πιάνο) , Χριστόφορος Παπασαχόπουλος(Μπουζούκι) , Αντώνης Μπίρης (Ντράμς)

Επιμέλεια Φωτισμού & Ήχου: Κώστας Τσεβόπουλος

Τιμή εισόδου: 6 ευρώ

Τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση των σκοπών του ΣΥΚΑΦΙΑΡ «Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ»


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ