ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2020

ΕΡΜΗΣ: Με 14 μαθητές το 1ο Λύκειο Άργους συμμετέχει στον 1ο Διαγωνισμό στα Οικονομικά

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:43:00 π.μ. | | | |
ΕΡΜΗΣ:  Με 14 μαθητές το 1ο Λύκειο Άργους συμμετέχει στον 1ος Διαγωνισμός στα Οικονομικά
Ο Διαγωνισμός στα Οικονομικά ΕΡΜΗΣ οργανώνεται από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών σε συνεργασία με το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος και την Ένωση Οικονομολόγων Εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, αναγνωρίζοντας την Οικονομική Επιστήμη απαραίτητη γενική γνώση και τη σημασία της να διδάσκεται στο σχολείο. 

Σημαντικό καθήκον της Οικονομικής Εκπαίδευσης των μαθητών του Λυκείου είναι να μειώσει τον οικονομικό αλφαβητισμό γιατί για πολλούς μαθητές, τα οικονομικά που μαθαίνουν στο Λύκειο θα είναι όλα τα οικονομικά που θα γνωρίζουν ως ενήλικες. 

Η οικονομική γνώση στο σχολείο, έχει ως σκοπό τη διαμόρφωση ενός ολοκληρωμένου ατόμου στο πλαίσιο ενός πολύπλοκου οικονομικού συστήματος. 

Οι μαθητές μαθαίνοντας το αντικείμενό της εκπαιδεύονται ως αυριανοί πολίτες στο να οραματίζονται την ευτυχία και την ευημερία τους, όχι ανεξάρτητα ή σε βάρος της ευημερίας των συμπολιτών τους, αλλά ως αναπόσπαστο κομμάτι της συλλογικής ευημερίας.»

 Εξαιρετική η συμβολή του Οικονομολόγου καθηγητή του  1ου Λυκείου Άργους κ. Τερζόπουλου Χρήστου που κινητοποίησε 14 μαθητές της Γ΄ Τάξης να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό που θα διεξαχθεί το Σάββατο 28 Μαρτίου 2020 στο 1ο Λύκειο Άργους

Η εκπαιδευτική κοινότητα του 1ου Λυκείου Άργους τους εύχεται από καρδιάς Καλή Επιτυχία!!! 

Η Διευθύντρια του 1ου Λυκείου Άργους Λένα Παπαθανασίου.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ