ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2020

Τι είπαν Κωστούρος - Αγγελοπούλου στο Ναύπλιο για τις εκδηλώσεις "Ελλάδα 2021" (βίντεο)

Τι είπαν Κωστούρος - Αγγελοπούλου στο Ναύπλιο για τις εκδηλώσεις "Ελλάδα 2021"
Κατάμεστη ηταν η αίθουσα του βουλευτικού στο Ναύπλιο το απόγευμα της Παρασκευής 14 Φεβρουαρίου όπου πραγματοποιήθηκε η έναρξη των επαφών της Πρόεδρου της Επιτροπής Γιάννας Αγγελοπούλου για την διοργάνωση των εκδηλώσεων "Ελλάδα 2021".

Προηγήθηκε συναντηση με τον Δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρο και ευρεία σύσκεψη φορέων και μελών της επιτροπής "Ελλάδα 2021" στο Δημαρχείο της πόλης.
Η κυρία Αγγελοπούλου επισκέφθηκε το Πελοποννησιακό Λαογραφικό Ίδρυμα συνοδευόμενη από τον Δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρο, την Πρόεδρο του ΔΟΠΠΑΤ Μαρία Ράλλη, τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΝ Γιώργο Καχριμάνη, τον Πρόεδρο του Γηροκομείου Ναυπλίου Χρήστο Ζέρβα, τον αντιδήμαρχο Αλέκο Λυκομήτρο κα.
Στην ιστορική αίθουσα του βουλευτικού μίλησαν ο Δημαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος και η Πρόεδρος του "Ελλάδα 2021" σε ένα ακροατήριο που αποτελούσαν άνθρωποι του πολιτισμού και φορείς από όλη την περιοχή, ανάμεσα τους ο Μητροπολίτης Αργολίδας Νεκτάριος, ο Αντιοπεριφερειάρχης Αργολίδας Ιωάννης Μαλτέζος, οι Βουλευτές Αργολίδας Γ. Ανδριανός, Α. Πουλάς και Γ. Γκιόλας, ο Ακαδημαϊκός Στέλιος Περάκης, ο Πρόεδρος του Ιδρυματος Ιωάννης Καποδίστριας Κώστας Χελιώτης, ο πρώην υπουργός Γιάννης Μανιάτης, η Πρόεδρος του Πελοποννησιακού Λαογραφικού Ιδρύματος Ιωάννα Παπαντωνίου, ο καλλιτεχνικός Διευθυντής του Μεγάρου Μουσικής και του Φεστιβάλ Ναυπλίου Γιάννης Βακαρέλης, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι, ενώ την εκδηλωση εκλεισε μελωδικά μουσικό σχήμα από το Μουσικό Σχολείο Αργολίδας.
Δείτε παρακάτω σε βίντεο την επίσκεψη της κυρίας Αγγελοπούλου και τις ομιλίες που έγιναν στην αίθουσα του βουλευτικού:
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ