Τρίτη, 18 Φεβρουαρίου 2020

2 μετάλλια για το "ΜΕΛΙσμα" του Γιάννη Ρεκούμη από το Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:45:00 π.μ. | | |
2 μετάλλια για το "ΜΕΛΙσμα" του Γιάννη Ρεκούμη από το Ναύπλιο
Πολύ ευχάριστα τα νέα για το μελισσοκομικό εργαστήρι ΜΕΛΙσμα του Γιάννη Ρεκούμη από το Ναύπλιο καθώς κατέκτησε 2 μετάλλια και μάλιστα το ένα απ' αυτά συνοδευόμενο μαζί με την υψηλότερη βαθμολογία στην κατηγορία του, στον διεθνή διαγωνισμό γευσιγνωσίας biolmiel της Ιταλίας.

Το μέλι απ' την ορεινή Αργολίδα "έλατο με κουμαριά" κατέκτησε για άλλη μια φορά ένα ασημένιο μετάλλιο στον διαγωνισμό.

Τα καλύτερα νέα όμως έρχονται για το μέλι απ' τον ορεινό όγκο του Πάρνωνα, το ¨δασόμελο Πάρνωνα", ένα φυσικό απόσταγμα δάσους από έλατα, καστανιές, βελανιδιές και βότανα, το οποίο ξεχώρισε στην κατηγορία του κατακτώντας την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο με την υψηλότερη βαθμολογία 94,1/100. 

Στον διαγωνισμό έλαβαν μέρος 88 μελισσοκόμοι από Ελλάδα, Ιταλία, Ισπανία, Σλοβενία, Κροατία, Πορτογαλία, Σλοβακία και Σερβία με 223 διαφορετικά δείγματα μελιού.

Η επίπονη και αδιάκοπη προσπάθεια για την παραγωγή βιολογικών προϊόντων που ξεκίνησε εδώ και λίγα χρόνια δικαιώνεται όταν σιγά σιγά το παραγόμενο προϊόν, το μέλι ΜΕΛΙσμα, αποκτά φανατικούς καταναλωτές οι οποίοι βιώνουν καθημερινά αυτό που ένας διεθνής διαγωνισμός γευσιγνωσίας βιολογικών μελιών έρχεται να επιβεβαιώσει.

Τα βραβευμένα προϊόντα ΜΕΛΙσμα τα βρίσκετε στον χώρο του εργαστηρίου στην Άρια Ναυπλίου όπου μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε 6 διαφορετικές ποικιλίες μελιού και να προμηθευτείτε και τα υπόλοιπα προϊόντα, γύρη, βασιλικό πολτό και πρόπολη.


Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ