ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2020

Ανακοίνωση του ΠΑΜΕ Αργολίδας για το 37ο Συνέδριο της ΓΣΕΕ (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:15:00 π.μ. | | | |
Ανακοίνωση του ΠΑΜΕ Αργολίδας για το 37ο Συνέδριο της ΓΣΕΕ
Ξεκίνησαν σήμερα οι εργασίες του 37ου Συνεδρίου της ΓΣΕΕ, που μετά την άθλια διαδικασία τριπλού αστυνομικού ελέγχου στην οποία η ηγετική ομάδα της ΓΣΕΕ υπέβαλε τους εκλεγμένους αντιπροσώπους των εργαζομένων, με απαράδεκτες εκφυλιστικές διαδικασίες εξπρές ξεκίνησαν και οι εργασίες του «συνεδρίου»-παρωδία που διοργανώνουν οι ηγεσίες του εργατοπατερισμού.


Οι προσπάθειες για αποκλεισμό αντιπροσώπων έπεσαν στο κενό ενώ με παρέμβασή της η ΔΑΣ (Δημοκρατική Αγωνιστική Συνεργασία), μετέφερε την απαίτηση εκατοντάδων συνδικαλιστικών οργανώσεων για να γίνει ένα πραγματικό συνέδριο εργατών.

Σε αυτά τα πλαίσια η ΔΑΣ έθεσε τα εξής ζητήματα:

-Να αποχωρήσει η Αστυνομία από όλους τους χώρους του Συνεδρίου.

-Να συζητηθούν στο σώμα του συνεδρίου μία μία οι σοβαρές καταγγελίες για δεκάδες νόθους αντιπροσώπους και αντιπροσώπους που προκύπτουν από την απροκάλυπτη παρέμβαση της εργοδοσίας.

-Να γίνει τουλάχιστον διήμερο συνέδριο, προκειμένου να μπορεί να γίνει ουσιαστική συζήτηση και αντιπαράθεση για όλα όσα καίνε τους εργαζόμενους, για τον προσανατολισμό του εργατικού κινήματος.

Επίσης καταγγέλλουμε για μια ακόμα φορά την αθλιότητα της ηγετικής ομάδας της ΓΣΕΕ να απαγορέψει την είσοδο και την πρόσβαση των δημοσιογράφων μέσα στο χώρο του συνεδρίου της ΓΣΕΕ, ώστε να κάνουν απρόσκοπτα και χωρίς εμπόδια τη δουλειά τους. Μόνο όσοι έχουν να κρύψουν και να διαστρεβλώσουν χρησιμοποιούν τέτοιες μεθόδους.

Είναι ντροπή αυτή τη στιγμή πολλοί δημοσιογράφοι να βρίσκονται εκτός του συνεδρίου, να μη μπορούν να μεταδώσουν εικόνα, να μη μπορούν να πάρουν συνεντεύξεις από τους αντιπροσώπους που συμμετέχουν σε αυτό.

Με προκλητικές αιτιάσεις και χωρίς να επιτρέψουν καμία συζήτηση στους συνέδρους, οι δυνάμεις του εργατοπατερισμού, αφού πρώτα επιχείρησαν να προσπεράσουν όλα τα παραπάνω, τελικά τα καταψήφισαν, επιβεβαιώνοντας και τις πραγματικές στοχεύσεις τους από την παρωδία που έχουν στήσει.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ