ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2020

Στον εισαγγελέα Ναυπλίου οι γονείς του 3ου Δημοτικού Άργους για την κεραία (βίντεο)

Στον εισαγγελέα Ναυπλίου οι γονείς του 3ου Δημοτικού Άργους για την κεραία (βίντεο)
Σε παράσταση διαμαρτυρίας στο Εισαγγελέα Ναυπλίου προχώρησαν το πρωί της Παρασκευής 14 Φεβρουαρίου 2020 μέλη του Συλλόγου Γονέων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Άργους στην Αργολίδα.

Στον εισαγγελέα Ναυπλίου οι γονείς του 3ου Δημοτικού Άργους για την κεραία (βίντεο)
Οι γονείς διαμαρτύρονται για την λειτουργία κεραίας κινητής τηλεφωνίας σε απόσταση αναπνοής από το σχολείο και για το μεγάλο κίνδυνο που διατρέχουν τα παιδιά.
Στο σχολείο με απόφαση του Συλλόγου δεν γίνονται μαθήματα καθώς οι γονείς κρατούν τα παιδιά από την Δευτέρα που ξεκίνησαν οι διαμαρτυρίες στο σπίτι, ενώ έχουν κινηθεί νομικές διαδικασίες για την απομάκρυνση της.
Παρεμβάσεις για το θέμα έχουν κάνει στη βουλή και οι βουλευτές Αργολίδας, ενώ στήριξη στον αγώνα τους έχουν από τον Δήμο Άργους Μυκηνών, την Αντιπεριφέρεια Αργολίδας, τον σύλλογο διδασκόντων και τον Διευθυντή του σχολείου.
Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις διαπιστώθηκε από εγγραφο της πολεοδομίας πως η κεραία στερείται άδειας.
Στο δικαστικό μέγαρο Ναυπλίου προσήλθε ομάδα γονέων συνοδευόμενοι από τον Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Ιωάννη Μαλτέζο, τους Αντιδήμαρχους Άργους Μυκηνών, Νίκο Γκαβούνο, Γιώργος Σαρρή και Χρήστο Πετσέλη, τον τοπικό σύμβουλο Ανδρέα Σαρρή, τον Διευθυντή του σχολείου κ. Μουσταϊρα και παραδόθηκαν από την συντονιστική επιτροπή που έχει δημιουργηθεί όλα τα έγγραφα που έχουν συγκεντρώσει για την μη νόμιμη εγκατάσταση της κεραίας δίπλα στο σχολείο και αιτήθηκαν την άμεση απομάκρυνσή της.
Οι γονείς σύμφωνα με πληροφορίες θα προβούν σε μήνυση κατά παντός υπευθύνου ενώ θα διαμαρτυρηθούν και στην ΔΕΗ Ναυπλίου.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ