ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2020

Οι μετρήσεις δείχνουν εκτός λειτουργίας την κεραία κινητής τηλεφωνίας στο 3ο Δημοτικό Άργους

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:31:00 μ.μ. | | |
Οι μετρήσεις δείχνουν εκτός λειτουργίας την κεραία κινητής τηλεφωνίας στο 3ο Δημοτικό Άργους
Οι μετρήσεις ακτινοβολίας της κεραίας που πραγματοποιήθηκαν χτες το βράδυ και σήμερα το πρωί δείχνουν ότι η κεραία στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Άργους είναι εκτός λειτουργίας. 

Οι μετρήσεις θα επαναληφθούν αύριο και τη Δευτέρα το πρωί και αν είναι ίδιες τότε θα πρέπει να επανέλθει η κανονικότητα και να λειτουργήσει το σχολείο. 

Η απόφαση θα παρθεί από τους ίδιους τους γονείς τη Δευτέρα το πρωί όπως αποφασίστηκε στην έκτακτη Γ.Σ. την Παρασκευή το βράδυ.

"Η παρουσία σας στη συγκέντρωση αυτή υπήρξε μαζική και συγκλονιστική. Η Συντονιστική Επιτροπή θέλει να σας εκφράσει τις ευχαριστίες της για την υπεύθυνη στάση που επιδείξατε και κυρίως για την αποφασιστικότητά σας να υποστηρίξετε τον αγώνα για την απομάκρυνση της κεραίας κρατώντας τα παιδιά μακριά από το σχολείο που αποδείχτηκε και το ισχυρότερο μέσο πίεσης.
Ο αγώνας μας όπως έχουμε ήδη ανακοινώσει έχει ακόμα δρόμο μέχρι την οριστική απομάκρυνση της κεραίας. Η Συντονιστική Επιτροπή με τη μεγάλη βοήθεια που έχουν δώσει μέχρι σήμερα πολλοί από τους γονείς αλλά και τους φίλους του σχολείου θα συνεχίσει την προσπάθειά της προς κάθε κατεύθυνση και τις επόμενες ημέρες και θα σας ενημερώνει για την πορεία της υπόθεσης." αναφέρει ανακοίνωση της Συντονιστικής Επιτροπής.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ