ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2020

Συνελήφθη 47χρονος στην Αργολίδα με κάνναβη και ποσότητα λαθραίου καπνού

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:21:00 π.μ. | | | |
Συνελήφθη 47χρονος στην Αργολίδα με κάνναβη και ποσότητα λαθραίου καπνού
Συνελήφθη, χθες (6.2.2020) το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Άργους-Μυκηνών Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.) Αργολίδας, σε συνεργασία με το Τμήμα Ασφαλείας Άργους- Μυκηνών, 47χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παραβάσεις των νομοθεσιών για τα ναρκωτικά και τον Τελωνειακό Κώδικα.

Ειδικότερα, χθες (6.2.2020) το απόγευμα, αστυνομικοί της Ομάδας Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.) Αργολίδας, με την συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών, πραγματοποίησαν έρευνα σε όχημα που οδηγούσε ο 47χρονος, στο οποίο βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους -13,5- γραμμαρίων.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του ανωτέρω, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Άργους-Μυκηνών Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Άργους- Μυκηνών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης συνολικού βάρους -155- γραμμαρίων καθώς και ποσότητες λαθραίου καπνού, συνολικού βάρους -800- γραμμαρίων.

Η ποσότητα λαθραίου καπνού, θα σταλεί στην αρμόδια υπηρεσία του Υπουργείου Οικονομικών, προκειμένου να υπολογιστεί το ύψος των διαφυγόντων δασμών και φόρων.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Τμήμα Ασφαλείας Άργους- Μυκηνών.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ