ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2020

Επίσημη Συνέντευξη Τύπου για τον 7ο Μαραθώνιο Ναυπλίου στην Αθήνα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:19:00 π.μ. | |
Επίσημη Συνέντευξη Τύπου για τον 7ο Μαραθώνιο Ναυπλίου στην Αθήνα
Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων και Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής κ. Δημήτριος Ι. Κωστούρος θα πραγματοποιήσει Συνέντευξη Τύπου στα ΜΜΕ παρουσία όλων των Θεσμικών και Εθελοντικών Φορέων, Χορηγών, Εκπροσώπων Αθλητών που συμβάλουν στη Διοργάνωση του Μαραθωνίου Ναυπλίου 2020.

H Συνέντευξη Τύπου θα λάβει χώρα την Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 12.30 στην αίθουσα Jasmine / AMALIA Hotel Athens (Λεωφόρος Βασιλίσσης Αμαλίας 10 και Ξενοφώντος, Σύνταγμα, Αθήνα)

Ο Μαραθώνιος Ναυπλίου 2020 στηρίζει Μέσα από τις παράλληλες δράσεις του τον σύλλογο «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» Τράπεζα Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών

ΜΙΑ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΖΩΗΣ

«Γίνε εθελοντής δότης μυελού των οστών! Δώσε ελπίδα, δώσε ζωή!»

Επίσης το 2020 στηρίζει το «Γηροκομείο Ναυπλίου».

Θα ανακοινωθούν οι πρωτοβουλίες της Ο.Ε. που θα πλαισιώσουν και θα αναδείξουν ακόμα περισσότερο το μαγευτικό Ναύπλιο σε προορισμό μέσα από την επιτυχημένη Διοργάνωση του Μαραθωνίου Ναυπλίου που το 2020 είναι θεματικά αφιερωμένος στην Γυναίκα. Συγκεκριμένα, θα ανακοινωθούν: οι Χορηγοί που στηρίζουν τη Διοργάνωση, τα παράλληλα προγράμματα επισκέψεων σε Αρχαιολογικούς χώρους και Μουσεία με τη συνεργασία της Αρχαιολογικής Υπηρεσίας Αργολίδας, το Εκπαιδευτικό πρόγραμμα σε συνεργασία με την Δ/νση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας και το Κέντρο Ελληνικών Σπουδών (Ελλάδος) του Πανεπιστημίου Harvard, το Εορταστικό - Μουσικό πρόγραμμα για το Σάββατου 7/03/20 σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο και η ειδική εορταστική τιμητική εκδήλωση στο Βουλευτικό για την Γυναίκα, το πρόγραμμα υγείας που θα γίνει με την ευγενική προσφορά του Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center, το πρόγραμμα ανακύκλωσης καθώς και άλλες δράσεις και πρωτοβουλίες.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ