ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2020

Για 7η χρονιά στο Ναύπλιο το Mediterranean Yacht Show

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:58:00 μ.μ. | |
Για 7η χρονιά στο Ναύπλιο το Mediterranean Yacht Show
Η μεγαλύτερη έκθεση επαγγελματικών επανδρωμένων σκαφών αναψυχής στον κόσμο, ερχεται για 7η χρονιά στο λιμάνι του Ναυπλίου.

Από τις 2 έως τις 6 Μαΐου 2020 η φιλόξενη πόλη του Ναυπλίου θα υποδεχθεί για ακόμα μια χρονιά τη μεγαλύτερη έκθεση επαγγελματικών επανδρωμένων σκαφών αναψυχής παγκοσμίως. Το Mediterranean Yacht Show (MEDYS), το οποίο διοργανώνεται από τον Ελληνικό Σύνδεσμο Θαλάσσιου Τουρισμού, προσφέρει την ευκαιρία σε ένα διεθνές κοινό charter brokers να δουν από κοντά τα σκάφη που είναι διαθέσιμα προς ναύλωση στην Ελλάδα και σε όλη την Ανατολική Μεσόγειο, να γνωρίσουν τα πληρώματά τους και να ενημερωθούν για τις δυνατότητες και τις επιλογές που προσφέρουν.
Το Mediterranean Yacht Show, αποτελεί σημαντικό σταθμό στην ατζέντα του yachting, χάρη στον μεγάλο αριθμό συμμετεχόντων σκαφών, στο εξαίρετο επίπεδο υπηρεσιών που προσφέρει, καθώς και στην ειδυλλιακή τοποθεσία που το φιλοξενεί.

Το ΜEDYS 2019 διήρκεσε 5 ημέρες από τις 4 έως τις 8 Μαΐου, καταγράφοντας 102 εγγεγραμμένα επαγγελματικά επανδρωμένα σκάφη αναψυχής συνολικού αθροιστικού μήκους που ξεπέρασε τα 3,5 χλμ., και τη συμμετοχή περισσότερων από 450 brokers από 31 χώρες του κόσμου.
Η συμβολή του MEDYS στην ανάπτυξη και εξέλιξη του θαλάσσιου τουρισμού στην Ελλάδα και την Ανατολική Μεσόγειο είναι αναμφισβήτητη, προσελκύοντας κάθε χρόνο αυξανόμενο ενδιαφέρον από τους επαγγελματίες του χώρου. Η έκθεση φέρνει κοντά central agents, brokers και εκθέτες με υπηρεσίες και προϊόντα σχετικά με το yachting, βάζοντας στο παγκόσμιο επίκεντρο τον ελληνικό θαλάσσιο τουρισμό.

Οι προσδοκίες για τo 7ο ΜEDYS είναι αντίστοιχα υψηλές με έναν μεγάλο αριθμό σκαφών να “παρατάσσονται” στο λιμάνι του Ναυπλίου και πλήθος charter brokers να φτάνουν από κάθε γωνιά του πλανήτη.
To Mediterranean Yacht Show διοργανώνεται από τον Ελληνικό Σύνδεσμο Θαλάσσιου Τουρισμού με την υποστήριξη του Δήμου Ναυπλιέων. Δεδομένων των αυξημένων και πολύπλοκων αναγκών υλοποίησης της διοργάνωσης, η επιτυχής έκβαση του show δεν θα ήταν δυνατή χωρίς την άμεση και συνεχή υποστήριξη των υπηρεσιών του Δήμου Ναυπλιέων. Ο θεσμός του ΜEDYS έχει κα ι τη στήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ