ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ

Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2020

Συνάντηση του Ιατρικού Συλλόγου με την νέα Διοίκηση του Νοσοκομείου Αργολίδας

Συνάντηση του Ιατρικού Συλλόγου με την νέα Διοίκηση του Νοσοκομείου Αργολίδας
Την Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2020 πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Ιατρικού Συλλόγου Αργολίδας(ΙΣΑ) συνάντηση με τη Διοικήτρια του Γ.Ν.Αργολίδας κ. Σαρίδη Μαρία και τον Αναπληρωτή Διοικητή της Ν.Μ.Ναυπλίου κ. Βασιλόπουλο Θεόδωρο, μετά από πρόσκληση του ΙΣΑ.

Στη συνάντηση συμμετείχε ο Πρόεδρος κ. Κατσαρός Κων/νος, ο Αντιπρόεδρος κ. Κοκκινόπουλος Παντελής και ο Γραμματέας κ. Δωροβίνης Γεώργιος. Στη συζήτηση που διεξήχθη σε πνεύμα καλής διάθεσης και συνεργασίας, αναλύθηκαν θέματα που αφορούν τις δύο Νοσηλευτικές Μονάδες.

Έγινε ανταλλαγή απόψεων και προτάσεων για τη λύση των προβλημάτων και δόθηκε προτεραιότητα στην κάλυψη προσωπικού. Μεταξύ άλλων συμφωνήθηκε να υπάρξει τακτική επικοινωνία και να προγραμματιστούν κοινές δράσεις που στόχο θα έχουν την ευαισθητοποίηση των πολιτών σε θέματα πρόληψης και Δημόσιας Υγείας.

Ο ΙΣΑ με την εμπειρία και τις γνώσεις του, θα σταθεί δίπλα στο ιατρικό προσωπικό και δήλωσε αρωγός στις προσπάθειες της νέας Διοίκησης που αποσκοπούν στη βελτίωση παροχής ποιοτικών υπηρεσιών Υγείας στους πολίτες μας.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ