ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2020

Η κραυγή των λύκων τρόμαξε την ΑΕΚ

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:36:00 π.μ. | | | |
Η κραυγή των λύκων τρόμαξε την ΑΕΚ
Πανηγυρικό, και δικαίως, είναι το κλίμα στις τάξεις του Διομήδη Άργους, μετά από την τεράστια νίκη (32-29) της ομάδας επί της ΑΕΚ. 
Οι «Λύκοι» ανάρτησαν στη σελίδα τους, στο Facebook, τις φωτογραφίες, τις οποίες αναπαράγουμε, γράφοντας: «Το πιο αντρίκιο και παλικαρίσιο ροζ! Μέχρι το επόμενο...!!!».
Ο Διομήδης επικράτησε της ΑΕΚ στο Άργος με 32-29 και υποχρέωσε τους «κιτρινόμαυρους» στην πρώτη τους φετινή ήττα.
Οι γηπεδούχοι κατάφεραν από την αρχή του αγώνα να περιορίσουν τον αντίπαλο τους στα επιθετικά του καθήκοντα με το 18-13 να αποτελεί το σκορ του ημιχρόνου.
Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι που προέρχονταν από την ευρωπαϊκή τους πρόκριση στην έδρα της Ντράμεν, προσπάθησαν να επιστρέψουν στο παιχνίδι αλλά χωρίς αποτέλεσμα.
Με αυτή την ήττα η ΑΕΚ συγκατοικεί στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος μαζί με τον Ολυμπιακό.
Εκ των πολυτιμότερων παικτών του Διομήδη Άργους, στην εντός έδρας νίκη (32-29) της ομάδας με αντίπαλο την ΑΕΚ, ήταν ο Τζόρτζε Γκολούμποβιτς, που σημείωσε 7 γκολ.
Ο Σέρβος δεξιός ίντερ των «Λύκων» ανέφερε στο greekhandball.com: «Γνωρίζουμε πως η ΑΕΚ είναι μια πραγματικά καλή ομάδα, που δεν είχε χάσει, έως σήμερα, κανένα παιχνίδι στη σεζόν και ξέραμε, επίσης, πως αυτό το ματς θα ήταν δύσκολο για εμάς. Στο παρελθόν, η ΑΕΚ είχε πάντα πρόβλημα, όταν ερχόταν στο Άργος.
Από την αρχή του αγώνα, ήμασταν σκληροί στην άμυνα και «χτυπούσαμε» στις αντεπιθέσεις, έχοντας δώσει έμφαση στον περιορισμό του πίβοτ της ΑΕΚ, Πλάθα. Όλοι οι παίκτες της ομάδας μας αγωνίστηκαν καλά. Θα πρέπει να αναφέρω πως πρόκειται για νεανικό σύνολο, με μεγάλη καρδιά και λαμπρό μέλλον μπροστά του.
Οφείλουμε να συνεχίσουμε να προπονούμαστε με την ίδια ένταση, όπως τώρα και να εξελισσόμαστε όλο και περισσότερο. Ήταν ένα σπουδαίο ματς για το κοινό μας, που το απόλαυσε, αλλά και για το ελληνικό χάντμπολ, το Πρωτάθλημα συνολικά. Πλέον, συγκεντρωνόμαστε στο ματς απέναντι στον Αερωπό Έδεσσας».

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ