ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2020

Ναύπλιο: Κύματα από τους θυελλώδεις ανέμους - Πρόγνωση του καιρού μέχρι την Παρασκευή (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:20:00 π.μ. | | |
Ναύπλιο: Κύματα από τους θυελλώδεις ανέμους - Πρόγνωση του καιρού μέχρι την Παρασκευή (βίντεο)
Ραγδαία αναμένεται η επιδείνωση του καιρού από σήμερα σ' όλη την χώρα από τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης (5/2) με κύρια χαρακτηριστικά, το κρύο, τις μπόρες και τους θυελλώδεις ανέμους που και στο Ναύπλιο έχουν ξεκινήσει από το βράδυ να ειναι δυνατοί, σηκώνοντας μεγάλα κύματα στις παράκτιες περιοχές.
Στα δυτικά ο καιρός θα είναι ιδιαίτερα άστατος με μπόρες και καταιγίδες. Καταιγίδες και χιονοπτώσεις στα βόρεια τμήματα της Στερεάς Ελλαδας, της Πελοποννήσου, της Μακεδονίας και Θράκης. 
Ειδικότερα στην κεντρική Μακεδονία προβλέπονται πυκνές χιονοπτώσεις. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι άστατος ενώ από το μεσημέρι τα φαινόμενα θα είναι πιο έντονα στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου.
Τις βραδυνές ώρες της Τετάρτης στα κεντρικά τις χώρας τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν. Στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη ο καιρός θα παραμείνει άστατος και ισχυρές καταιδίγες. Στην Μακεδονία και τη Θράση θα επικρατήσει ένας νέος κύκλος φαινομένων με πυκνές χιονοπτώσεις και καταιγίδες.
Την Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου, πρόσκαιρες τοπικές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν σε Στερεά, Θεσσαλία, και Πελοπόννησο. Στο Αιγαίο ο καιρός θα διατηρηθεί άστατος, με βροχές και καταιγίδες. 
Από το μεσημέρι και το απόγευμα της Πέμπτης ο καιρός θα βελτιωθεί σταδιακά. 
Την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου, βροχές αναμένονται μόνο στην Κρήτη κατά τις πρωινές ώρες. Στην υπόλοιπη χώρα θα επικρατήσει ηλιοφάνεια με πολύ χαμηλές θερμοκρασίες.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ