Δευτέρα, 10 Φεβρουαρίου 2020

Ο Εμπορικός Σύλλογος Ναυπλίου έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:40:00 μ.μ. | |
Ο Εμπορικός Σύλλογος Ναυπλίου έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του
Σε αισιόδοξο και ελπιδοφόρο για τη νέα χρονιά κλίμα , παρουσία του εμπορικού κόσμου της πόλης του Ναυπλίου, πολλών φίλων, εργαζομένων στα καταστήματα και επίσημων προσκεκλημένων, ο Εμπορικός Σύλλογος Ναυπλίου έκοψε το βράδυ της Τετάρτης την πρωτοχρονιάτικη πίτα του στο χώρο του 3Sixty Wine Bar με μεγάλη επιτυχία.

O Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου κ. Κώστας Βερδελής , ευχήθηκε στους παρευρισκόμενους μία καλή , δημιουργική και επιτυχημένη χρονιά. Τόνισε ότι ο Σύλλογος πρέπει να είναι ενωμένος και όσο πιο πολλοί , τόσο πιο δυνατοί και αποτελεσματικοί. Ευχαρίστησε όλους, και ζήτησε να συνεχιστεί η συνεργασία όλων των φορέων και των μελών για την ενίσχυση της τοπικής αγοράς.

Μετέφερε επίσης τις ευχές του Προέδρου της Πελοποννησιακής Ομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας ( ΠΟΕΕ ) κ. Β. Παγώνη και τον ευχαρίστησε για την αμέριστη συμπαράστασή του.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν , ο Δήμαρχος Ναυπλιέων κ. Δ. Κωστούρος , η Πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ κ. Μ. Ράλλη , ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Φ. Δαμούλος όπου και μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που περνάει ο Εμπορικός Κόσμος και πρέπει να φανεί δυνατός. Ενημέρωσε για νέα προγράμματα που αφορούν στους εμπόρους και τις επιχειρήσεις, έτσι ώστε να δοθεί ώθηση με καλύτερα αποτελέσματα. Τόνισε τη συνεισφορά του Συλλόγου στη πόλη του Ναυπλίου και το πόσο ενεργός είναι.

Χαιρετισμό απηύθηνε και ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Αθλητισμού της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας και μέλος του Εμπορικού Συλλόγου κ. Ι. Μαντζούνης, ευχόμενος καλή και αποδοτική χρονιά, τάχθηκε δίπλα στο Σύλλογο σε οτιδήποτε του ζητηθεί.

Τις ευχές του για Καλή Χρονιά, έδωσε και ο εκπρόσωπος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κ. Β. Λαμπρόπουλος , αφερόμενος στην ιστορική διαδρομή του Συλλόγου.
Το παρών στην εκδήλωση έδωσε και ο Επίτιμος Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ναυπλίου κ. Γ. Παιβανάς, όπου με τις πιο θερμές ευχές του μίλησε για την ανάγκη συνεργασίας όλων.
Τέλος να ευχαριστήσουμε:

• Το Ζαχαροπλαστείο ‘’ ΤΟΥΛΙΠΑ ‘’ για την εκλεκτή Βασιλόπιτα που μας έφτιαξε.
• Το κατάστημα ΄΄GERMANOS ΄΄ για τη προσφορά του με δώρο μία τηλεόραση στο τυχερό του φλουριού.
• Την επιχείρηση 3Sixty και τον κ. Π. Μπελίτσιο για την ζεστή φιλοξενία και τον υπέροχο χώρο που μας διέθεσε.

Στην Εκδήλωση πραγματοποιήθηκε λαχειοφόρος με δώρο μία ΤV 55 ‘΄.
Η βραδιά έκλεισε με μουσική και πολύ χορό!
Σας ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή σας!

ΕΚ ΤΟΥ ΔΣ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ