ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2020

Δ. Κωστούρος: "Ο καθημερινός υβριστή μου"... δεν έχει τον ανδρισμό να ζητήσει συγγνώμη

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:46:00 π.μ. |
Δ. Κωστούρος: "Ο καθημερινός υβριστή μου"... δεν έχει τον ανδρισμό να ζητήσει συγγνώμη
Είναι τουλάχιστον περίεργο να ξυπνάς το πρωί και για πολλοστή φορά να σε ενημερώνουν ότι μέσα στη νύχτα έχει γραφτεί ένα ακόμη κείμενο από τον ίδιο άνθρωπο που σε κακοχαρακτηρίζει χωρίς ιδιαίτερο λόγο μόνο για να το κάνει.



Αυτή έχει αποτέλεσμα τη φορά σε λέει μικρόψυχο!

Δικαιολογία ήταν ότι χθες ημέρα Τρίτη 25/2/2020 τα μόνα που έκανα ήταν να πω ότι η απόφαση έγκρισης της επιτροπής κληροδοτημάτων είναι μια θετική εξέλιξη και το δεύτερο ότι πρέπει να σταλεί στο ΔΟΚΟΙΠΑΝ το οποίο θα συνεδριάσει άμεσα με θετική εισήγηση για να εγκρίνει την προγραμματική.

Με δεδομένη τη χθεσινή απουσία προέδρου και διευθύντριας για σοβαρούς προσωπικούς λόγους (γνωρίζουν τα μέλη ακριβώς τι συμβαίνει ) η ενέργεια της αποστολής της απόφασης θα γίνει μέχρι την Παρασκευή.

Μπορεί το διάστημα να ήταν μικρό μόνο λίγες ώρες έχει αναρτηθεί στο διαύγεια η απόφαση , η λαχτάρα του μέλους του Ιδρύματος να με χαρακτηρίσει ήταν μεγάλη γι’ αυτό και δεν μπόρεσε να κρατηθεί να περιμένει μια δυο ημέρες ακόμη ρε αδελφέ. !

Το να χαρακτηρίζουν τέτοιοι άνθρωποι άλλους είναι πολύ συνηθισμένο στη σημερινή ελληνική κοινωνία μιας και μέσω αυτής της ενέργειας «αγωνίζονται» να «υπάρξουν».

Τον παραδίδω μαζί με κάποιους άλλους, λιγότερους από τα δάχτυλα του ενός χεριού, στον κόσμο.

- η σύνθεση του ΔΣ του ιδρύματος Μαρίας Ράδου φτιάχτηκε από εμάς (εκτός του μέλους της αντιπολίτευσης και την εκπρόσωπο των εργαζομένων) το θυμάστε πιστεύω.
-η προσπάθεια του νέου Δ. Σ. γνωρίζουν όλοι ότι έχει στηριχθεί απόλυτα από εμένα
- η έγκριση της απόφασης μόνο ως θετική εξέλιξη μπορεί να την εκλάβει κάποιος.
-η απάντηση που είχα πάρει από την Πάτρα μετά την απειλή της αποχώρησης του δήμου από το ίδρυμα ήταν ότι θα αντιμετωπίσουν θετικά ότι στείλουμε. (Αυτό αποδεικνύει αν το περίμενα ή όχι)

Τελειώνοντας:

Είναι μικροψυχία η διαπαραταξιακή σύνθεση του συμβουλίου;

Είναι μικροψυχία οι ώρες ενημέρωσης στο συμβούλιο του ιδρύματος;

Είναι μικροψυχία οι τηλεφωνικές επικοινωνίες με την επιτροπή της Πάτρας;

Είναι μικροψυχία οι προσπάθειες να κρατήσουμε την αξιοπρέπεια του ιδρύματος από δυσφημιστές ( 5€ να ζεσταθούν οι παππούδες και φέρτε μακαρόνια γιατί πεινάνε);

Είναι μικροψυχία η απόφαση της χρηματοδότησης του Ιδρύματος με τα ποσά της προγραμματικής η οποία ομόφωνα ψηφίστηκε παρουσία μου στο Δ. Σ. του γηροκομείου;

Μικροψυχία είναι να μην έχεις το σθένος και τον ανδρισμό να ζητήσεις συγγνώμη ΕΣΥ «καθημερινέ υβριστή μου» από την κοινωνία διότι καιρό τώρα δημιούργησες (μαζί με δύο τρεις άλλους)την άποψη στον κόσμο ότι το χρέος του Ιδρύματος προέρχεται από κακοδιαχείριση διεφθαρμένων διοικήσεων. Αν δεν έχεις βρει στοιχεία που να το αποδεικνύουν μία συγγνώμη θα ήταν το ελάχιστο που θα έπρεπε να κάνεις.

Το μοναδικό αποτέλεσμα που έχει το σημερινό κείμενο που έγραψε ο «καθημερινός υβριστής μου» είναι να δώσει τέλος σε οποιαδήποτε σχέση είχα αναπτύξει με το περιβάλλον του.

Δημήτρης Κωστούρος
Δήμαρχος Ναυπλιέων
via facebook
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ