Παρασκευή, 21 Φεβρουαρίου 2020

Συνδικάτο Τροφίμων Αργολίδας: Συνέδριο της ΓΣΕΕ με βάση το καταστατικό της και όχι «συνέδριο» - παρωδία με ΜΑΤ

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:34:00 π.μ. |
Συνδικάτο Τροφίμων Αργολίδας: Συνέδριο της ΓΣΕΕ με βάση το καταστατικό της και όχι «συνέδριο» - παρωδία με ΜΑΤ
Το σωματείο μας χαιρετίζει όλους τους απεργούς σε όλη την Ελλάδα, τους συναδέλφους στον κλάδο, που παρά τις προβοκάτσιες της Κυβέρνησης, την εργοδοτική τρομοκρατία, την ανοιχτή στήριξη της κυβέρνησης από την ηγεσία της ΓΣΕΕ και την απεργοσπαστική της στάση, συμμετείχαν μαζικά στην απεργία και στις συγκεντρώσεις στις 18 Φλεβάρη σε όλη τη χώρα.

Την ώρα που οι εργαζόμενοι, παλεύουν ενάντια στην ολοκληρωτική επίθεση στην ασφάλιση, την υγειονομική περίθαλψη, τις νέες περικοπές στις συντάξεις, που ετοιμάζει η κυβέρνηση της ΝΔ, η συνδικαλιστική μαφία της ηγετικής ομάδας της διοίκησης στην Γ.Σ.Ε.Ε, οι καθοδηγητές του συνδικαλιστικού της Ασφάλειας (Συνέδριο του Ε.Κ.Θ ), οι συνγχρωτιζόμενοι των Μ.Α.Τ και της Αστυνομίας ((Συνέδριο Εργατικού Κέντρου Κατερίνης ) ανακοίνωσαν συνέδριο οπερέτα για τις 25 του Φλεβάρη κομμένο και ραμμένο στις επιδιώξεις της εργοδοσίας.

Ένα «συνέδριο» λίγων ωρών στο καλά φυλασσόμενο πολυτελές ξενοδοχείο «ΑΠΟΛΛΩΝ» στο Καβούρι Αττικής, με διάρκεια τόσο-όσο χρειάζεται για να γεμίσει μία κάλπη, με συνοπτικές διαδικασίες που δεν προβλέπονται από κανένα καταστατικό, υπό την “προστασία” της κυβέρνησης και την άμεση επέμβαση της.

Εξήγγειλαν ότι αυτή την πρωτοφανή διαδικασία, θα εποπτεύει ο ίδιος ο Πρωθυπουργός, ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου και ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη με παρουσία πολυπληθούς αστυνομικής δύναμης και άλλων κατασταλτικών δυνάμεων.

Το ταξικό μίσος των εργοδοτών του ΣΕΒ που εκφράζει η πλειοψηφία της ΓΣΕΕ, το κατανοούμε. Όπως κατανοούμε το γιατί έχει αναλάβει την υπόθαλψη του εργοδότη Καραγεωργόπουλου και του συφερτού των νόθων τους αντιπροσώπων στις γραμμές της, που τώρα, εκτός από τη σύμπλευση με τη λογική της εργοδοσίας, έχει μετατρέψει το συνδικαλιστικό  κίνημα σε διαταξική οργάνωση, στην οποία συμμετέχουν εκτός από εργάτες και εργοδότες.

ΝΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ

Η κυβέρνηση έχει μεγάλη ευθύνη! Δεν έχει καμία δουλειά στο συνδικαλιστικό κίνημα. Είναι απαράδεκτη η επιχείρηση της να επιβάλει τις διαδικασίες που θέλει στα συνδικάτα. Τον λόγο στα συνδικάτα τον έχουν μόνο οι εργαζόμενοι.

Απευθυνόμαστε στον πραγματικό διοργανωτή του συνέδριου-παρωδία στις 25 Φλεβάρη, τον Σ.Ε.Β και τους λέμε:

Δηλώνουμε ότι τα εξαπτέρυγα σας στο συνδικαλιστικό κίνημα θα μας βρουν πάλι μπροστά τους.

Μαζικά, μαχητικά, θα επιδιώξουμε συνέδριο της Γ.Σ.Ε.Ε ανοιχτό απέναντι στην εργατική τάξη όσα εμπόδια και να βάλετε.

Ένα συνέδριο που θα αποτυπώσει τους πραγματικούς συσχετισμούς της κάθε παράταξης και όχι τη νοθεία του κυβερνητικού και εργοδοτικού συνδικαλισμού.

Η μάχη που δίνουμε είναι μάχη ελπίδας. Αφορά τις ανάγκες της εργατιάς και θα τη συνεχίσουμε για όσο χρειαστεί, μέχρι να σπάσει το απόστημα της εργοδοσίας στις γραμμές του συνδικαλιστικού κινήματος.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους να καταδικάσουν την ομερτά που προσπαθεί να επιβάλλει η συνδικαλιστική μαφία της ηγετικής ομάδας στην ΓΣΕΕ στο συνδικαλιστικό κίνημα.

Το Σωματείο συμμετέχει στην 4ωρη στάση εργασίας που εξήγγελλε η ομοσπονδίας μας στην Αττική για την Τρίτη 25 Φεβρουαρίου από τις 8.00-12.00 μμ

Καλούμε όλους τους συναδέλφους να κατέβουν μαζικά στην κινητοποίηση, που θα γίνει στο χώρο διεξαγωγής του συνεδρίου, στο πολυτελέστατο ξενοδοχείο ΑΠΟΛΛΩΝ στο Καβούρι Αττικής.

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΩΝ-ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΣΤΙΣ 8.00 ΠΜ ΣΤΟ ΚΑΒΟΥΡΙ ΑΤΤΙΚΗΣ 

ΕΞΩ ΟΙ ΝΟΘΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ 

ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ ΕΡΓΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ 

Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ