ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2020

Ναύπλιο: Καρναβαλοπόλεμος στα χωριά του πρώην Δήμου Μιδέας

Ναύπλιο: Καρναβαλοπόλεμος στα χωριά του πρώην Δήμου Μιδέας
Καρναβαλοπόλεμος στα χωριά του πρώην Δήμου Μιδέας με τους μαθητές από τα χωριά που έχουν συνενωθεί στο 1ο Αγγελοπούλειο Δημοτικό Σχολείο Ανυφίου!
Η Καρναβαλική μας παρέλαση πέρασε από την Αμυγδαλίτα, το Μάνεσι, την Πουλακίδα και κατέληξε για τρικούβερτο γλέντι στο Παναρίτη!
Καραμούζες, κόρνες, σφυρίχτρες, σερπαντίνες, μουσική, χοροί, τραγούδια και ξέφρενες παιδικές φωνούλες ΞΕΣΗΚΩΣΑΝ σήμερα τα χωριά μας! Γονείς, παππούδες, γιαγιάδες, φίλοι, χωριανοί ξεχύθηκαν στους δρόμους για να χαρούν μαζί μας. ΣΗΜΕΡΑ άνοιξαν ΠΑΛΙ όλα τα ΣΧΟΛΕΙΑ!!! 
Οι δρόμοι και οι πλατείες γέμισαν παιδιά, οι μεγαλύτεροι ξανάφεραν στο μυαλό τους ΜΝΗΜΕΣ, οι μικροί μας φίλοι γέμισαν το δικό τους μυαλό με όμορφες ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ και όλοι μαζί ΓΕΜΙΣΑΜΕ την ψυχή μας με ΧΑΡΑ και ΑΓΑΛΛΙΑΣΗ. ΓΙΝΑΜΕ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΟΛΩΝ ΜΑΣ! Αλλά επειδή εμείς, ποτέ δεν ξεχνάμε και πάντα εκτιμάμε και τιμάμε.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ μέσα από την καρδιά μας όλους όσοι βοήθησαν και συμμετείχαν σε αυτήν μας την εκδήλωση: 
Τον ΔΟΠΠΑΤ και την Πρόεδρο κ. Ράλλη – Πιτσάκη Μαρία, για τα σουβλάκια, τον Dj και τα λεωφορεία που μας διέθεσαν, το μέλος του ΔΟΠΠΑΤ και Πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Μιδέας κ. Κορίλη Δήμητρα, τον Πρόεδρο της Δ.Δ. Μανεσίου κ. Δήμα Γιάννη, τον Πρόεδρο της Δ.Δ. Πουλακίδας κ. Κατσίλα Δημήτρη, τον Πρόεδρο της Δ.Δ. Παναριτίου κ. Χριστόπουλο Αντώνη, την κ. Χρονοπούλου Σοφία, τον απερχόμενο Πρόεδρο του Δ.Σ. του Συλλόγου μας κ. Δρούγκα Χρήστο, τον Σύλλογο Διδασκόντων του 1ου ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΕΙΟΥ Δημοτικού Σχολείου Ανυφίου, τους γονείς και όλους τους μαθητές μας που μας έκαναν σήμερα να νιώσουμε ΠΑΛΙ ΠΑΙΔΙΑ!!!

Καλές Απόκριες σε όλο τον κόσμο!!!

Με εκτίμηση,
Το Δ.Σ.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ