ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2020

Δ. Κωστούρος: Συγχαίρω τον πρόεδρο του Συλλόγου Απανταχού Ναυπλιέων «Ο Ναύπλιος» Κώστα Κολόκα

Δ. Κωστούρος: Συγχαίρω τον πρόεδρο του Συλλόγου Απανταχού Ναυπλιέων «Ο Ναύπλιος» Κώστα Κολόκα
Όσο σημαντικό είναι να γιορτάζουμε τον πολιούχο μας Άγιο Αναστάσιο με την λαμπρότητα που πρέπει και ταιριάζει στην πρώτη πρωτεύουσα της Ελλάδας άλλο τόσο σπουδαίο είναι με την αντίστοιχη λαμπρότητα να εορταστεί η γιορτή αυτή από τους Απανταχού Ναυπλιείς στην πρωτεύουσα της χώρας Αθήνα.

 Για αυτόν που γνωρίζει το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων που ξεκινάει από την θεία λειτουργία συνεχίζεται με την περιφορά της εικόνας του Αγίου σε κεντρικούς δρόμους της πρωτεύουσας με τη συνοδεία της φιλαρμονικής του Δήμου Αθηναίων, τη γιορτή σε κεντρικό ξενοδοχείο με χορωδίες , ομιλίες , χαιρετισμούς και όλους τους απόδημους Ναυπλιώτες να γιορτάζουν μπορεί να καταλάβει τη σημασία που ο Δήμος Ναυπλιέων οφείλει να δείχνει και την σοβαρότητα και τη συνέπεια με την οποία πρέπει να στέκεται δίπλα στο σύλλογο Απανταχού Ναυπλιέων «Ο Ναύπλιος».

Και αυτό κάνει στέκεται δίπλα όπως θέλει δίπλα του να έχει όλους τους συλλόγους όχι πίσω του ούτε απέναντι του , δίπλα του συνοδοιπόρους.

Ευχαριστώ θερμά και συγχαίρω τον πρόεδρο του συλλόγου κ. Κώστα Κολόκα τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου και όλα τα μέλη του συλλόγου για τον τρόπο με τον οποίο μας εκπροσωπούν όλους και διαφημίζουν το Δήμο μας και το Ναύπλιο.

Χρόνια Πολλά ο Άγιος Αναστάσιος να τους προστατεύει.

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων
Δημήτρης Κωστούρος
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ