ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 4 Μαρτίου 2020

Ευχαριστήριο στους εκπροσώπους του Γενικού Νοσοκομείου Άργους από το 1ο Λύκειο Άργους

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:49:00 μ.μ. | |
Ευχαριστήριο στους εκπροσώπους του Γενικού Νοσοκομείου Άργους από το 1ο Λύκειο Άργους
Το στρες είναι μια κατάσταση που έχει να κάνει σε μεγάλο βαθμό με την οπτική μέσω της οποίας βλέπουμε τόσο αυτό που έχουμε να κάνουμε, όσο και τη βαρύτητα της αποτυχίας. Δεν είναι κάτι αφύσικο ή κακό. Είναι αυτό που μας κινητοποιεί στο να κάνουμε οτιδήποτε.
 

Σε πολύ υψηλά επίπεδα όμως μειώνει την απόδοση και τη γνωστική μας αποτελεσματικότητα και μπορεί μέχρι και να μας εξουδετερώσει. Υπάρχουν όμως γνωστικές και συμπεριφοριστικές παρεμβάσεις που είναι βραχύχρονες και αποτελεσματικές. 

Ευχαριστούμε θερμά τους επαγγελματίες ψυχικής υγείας του Γενικού Νοσοκομείου Άργους, κ.Λάμπου Γεωργία Προϊσταμένη Χειρουργικού Τομέα και την κ. Γκριτζάκη Ιωάννα Προϊσταμένη Ψυχιατρικού Τομέα , που με την εξαιρετική ενημερωτική ομιλία τους με θέμα: «Τεχνικές χαλάρωσης για την πρόληψη και τον έλεγχο του στρες» βοήθησαν τους μαθητές/τριες της Γ΄ Τάξης του σχολείου μας, να μάθουν να εφαρμόζουν τεχνικές χαλάρωσης για την πρόληψη και τον έλεγχο του στρες και έτσι να διατηρούν τον έλεγχο, όταν καταστάσεις ή γεγονότα απαιτούν από αυτούς περισσότερα από όσα θεωρούν πως μπορούν να φέρουν εις πέρας.

 Η Διευθύντρια του 1ου Λυκείου Άργους 
Λένα Παπαθανασίου
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ