ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Δευτέρα 9 Μαρτίου 2020

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Αργολίδας συναντήθηκε με την Επιτροπή «Ελλάδα 2021»

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Αργολίδας συναντήθηκε με την  Επιτροπή «Ελλάδα 2021»
Τα γραφεία της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» επισκέφθηκαν το Σάββατο εκπρόσωποι φορέων δωρεάς οργάνων, αίματος και μυελού των οστών («Δεσμοί Αίματος», «Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Αργολίδας», «Η καρδιά του παιδιού», «Κωστάκης Μεσογίτης», «ΠΟΣΕΑ Πανελλήνια Ομοσπονδία Εθελοντών Αιμοδοτών» και «ΚΕΔΜΟΠ χάρισε ζωή»).

Οπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Επιτροπής:

«Δεδομένου ότι η Ελλάδα βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις της ΕΕ σχετικά με την δωρεά οργάνων, αίματος μυελού των οστών, οι πρόεδροι και οι συνεργάτες των φορέων συζήτησαν την ιδιαιτερότητα της δωρεάς οργάνων, της οποίας η ανάπτυξη και η διάδοση δεν εξαρτώνται μόνο από την επιστημονική και τεχνολογική πρόοδο. Η δωρεά οργάνων αίματος και μυελού των οστών στηρίζεται κυρίως στην ευαισθητοποίηση και στην συμμετοχή των κοινωνικών φορέων και του κοινωνικού συνόλου».

Οι εκπρόσωποι των φορέων πρότειναν δράσεις και προτάσεις με στόχο να ενταχθούν και άλλοι πολίτες στις «αλυσίδες» ζωής που δημιουργούν οι δωρητές.

Οπως αναφέρεται στην ίδια ανακοίνωση, στόχος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» είναι να σταθεί αρωγός στις προσπάθειες των φορέων της κοινωνίας των πολιτών, ώστε η επέτειος των 200 χρόνων από την ίδρυση του Ελληνικού κράτους να αποτελέσει ευκαιρία για την αλλαγή στάσης και νοοτροπίας όπου χρειάζεται.

Πηγή: greece2021.gr

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ