ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 17 Μαρτίου 2020

Εκσυγχρονίστε τον παλαιό σας θερμοσίφωνα με τους νέους ηλεκτρικούς θερμοσίφωνες της ARISTON!!!

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:11:00 μ.μ. | | |
Εκσυγχρονίστε τον παλαιό σας θερμοσίφωνα με τους νέους ηλεκτρικούς θερμοσίφωνες της ARISTON!!!
ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ 
ΝΕΑ ΥΛΙΚΑ 
ΚΑΙ 
HIGH TECH DESIGN ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΝΕΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΖΕΣΤΟΥ ΝΕΡΟΥ

Η εταιρεία Πετράκης Β. Γεώργιος στο Άργος υποδέχεται την νέα εξελιγμένη σειρά ηλεκτρικών θερμοσιφώνων Lydos WiFi από την Ariston. Απελευθερωθείτε από το πρόβλημα της ενεργοβόρας παραγωγής ζεστού νερού χρήσης και δώστε ένα θερμό καλωσόρισμα σε μεγάλα ντους, μακράς διαρκείας, επιδόσεις και μέγιστη άνεση.

Διαχειριστείτε με οικονομία τις ανάγκες σας σε ζεστό νερό μέσω της εφαρμογής Aqua Ariston Net σε smartphone ή tablet. Ενημερωθείτε σε πραγματικό χρόνο για την κατάσταση του ΖΝΧ που υπάρχει στο θερμοσίφωνό σας (π.χ. θερμοκρασία νερού, αριθμό διαθέσιμων ντους, κατανάλωση ρεύματος) και οργανώστε ένα χρονοπρόγραμμα για την διαχείρισή του. 

Με αυτό τον τρόπο εξοικονομήστε ρεύμα και παράλληλα απολαύστε απεριόριστες ποσότητες ζεστού νερού τις ώρες που το χρειάζεστε. Με τη νέα σειρά Lydos η ευχαρίστηση του ζεστού νερού δεν γνωρίζει όρια.

Σχεδιασμένη από τον UmbertoPalermo και κατασκευασμένη στην Ιταλία με υλικά υψηλής ποιότητας, η νέα σειρά Lydos της Ariston είναι έτοιμη να παρέχει περισσότερο ζεστό νερό από τους τυπικούς θερμοσίφωνες με τον ίδιο όγκο, πάντα αποτελεσματικά και γρήγορα.

Επισκεφθείτε μας για πλήρη παρουσίαση της γκάμας.
Τηλ: 2751068747
Ναυπλίου 3, Άργος
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ