Δευτέρα, 23 Μαρτίου 2020

Οδηγίες προς τους πολίτες από τον Δήμαρχο Επιδαύρου Τάσο Χρόνη

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:17:00 π.μ. | |
Οδηγίες προς τους πολίτες από τον Δήμαρχο Επιδαύρου Τάσο Χρόνη
Μετά τις τελευταίες ανακοινώσεις είμαστε στα γραφεία μας για να ενημερωθούμε καλύτερα και να μπορούμε να απαντήσουμε σωστά στις εκατοντάδες ερωτήσεις των δημοτών μας.

Δεν έχουμε πολλά νέα πραγματα διαφορετικά να σας πούμε καθώς δεν έχει βγει ακόμα η ΠΝΠ.

Με όσα μέχρι τώρα γνωρίζουμε σας ενημερώνουμε:

1) Οι υπηρεσίες του Δήμου συνεχίζουν να λειτουργούν και θα λειτουργούν.
2) Όσοι εργάζεστε το πρωί θα μεταβείτε στις δουλειές σας με απλη υπεύθυνη δήλωση και το μεσημέρι θα πρέπει να εχετε μαζί το χαρτί του εργοδότη σας
3) Ο δήμος ειναι εδώ για ΟΠΟΙΑΔΉΠΟΤΕ ΒΟΉΘΕΙΑ από την αρχή αυτής της κρίσης. Σχετικές πληροφορίες θα βρείτε σε προηγούμενες αναρτήσεις
4) Πέρα από λύσεις για όλους μας, θα υπάρξουν και λύσεις για τα αδέσποτα ζώα. Ήδη αύριο ο σχεδιασμός θα ολοκληρωθεί
5) οποιοσδήποτε θέλει να δηλώσει εθελοντικά την παρουσία του στις δραστηριότητες του Δήμου μας να επικοινωνήσει μαζι μας για να συντονιστούμε
6) Οι παρελάσεις και λοιπές εκδηλώσεις της 25ης Μαρτίου καταργήθηκαν. Βάζουμε όλοι στα μπαλκόνια μας τις σημαίες μας.
7) Να υπακουετε τους κανόνες που θεσπίζει η πολιτεία για το καλό όλων μας!
8) Η απαγόρευση της κυκλοφορίας και η αποτελεσματικοτητα της, επαφίεται στην ατομική ευθύνη του καθενός. Ας αποδείξουμε οτι μπορούμε.
Εμείς λοιπόν ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε εδώ μαζί με τον μηχανισμό μας για να εξυπηρετήσουμε την τοπική μας κοινωνία.

Μην ανησυχείτε, μη φοβάστε και μην έχετε αμφιβολία οτι όλο αυτό θα το περάσουμε μαζί και ευχόμαστε με τις λιγότερες αρνητικές συνέπειες.

Η στήριξη της περιοχής μας, στη μετά Κορωνοϊο εποχή ειναι ήδη στο μυαλό μας και θα αλλάξει τον σχεδιασμό μας ανάλογα. Βλέπουμε τα πάντα, κατανοούμε τα πάντα και μην έχετε καμια αμφιβολία οτι θα πάρουμε μέτρα για την ανακούφιση των κοινωνικών ομάδων που θα πληγούν αλλά μεχρι τοτε κοιτάμε μόνο την υγεια των συνανθρώπων μας.
Δεν φοβόμαστε...Προστατευομαστε!
Μενουμε σπίτι
#μενουμε_σπίτι

Τασος Χρόνης
Δήμος Επιδαύρου


Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ