Τρίτη, 17 Μαρτίου 2020

Σωματείο Επισκευαστών Αυτοκινήτων Άργους: Αυστηρή τήρηση των κανόνων υγιεινής

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 2:03:00 μ.μ. |
Σωματείο Επισκευαστών Αυτοκινήτων Άργους: Αυστηρή τήρηση των κανόνων υγιεινής
Οι εξελίξεις από τον κορονοιό COVID-19 επιβάλλουν στο πλαίσιο του θεσμικού μας ρόλου και της κοινωνικής μας ευθύνης, να συνδράμουμε τις επιχειρήσεις και τους εργαζόμενους μας με υπευθυνότητα.

Καλούμαστε να δράσουμε προληπτικά, συλλογικά, οργανωμένα και γρήγορα, ώστε να συμβάλλουμε, στο μέγιστο δυνατό επίπεδο, στον περιορισμό της διασποράς του ιου, προστατεύοντας παράλληλα την υγεία όλων των εργαζομένων αλλά και των πελατών μας στίς επιχειρήσεις μας! Με αυτό το τρόπο προστατεύουμε κατά συνέπεια τις ίδιες τις θέσεις εργασίας.

Η αυστηρή τήρηση των κανόνων υγιεινής σε όλους τους εργασιακούς χώρους και σύμφωνα με τις κατευθυντήριες οδηγίες που έχουν εκδοθεί από τον Εθνικό Οργανισμό Υγείας ( https://eody.cov.gr/neos-koronaios-covid-19/) είναι το πρώτο αυτονόητο καθήκον όλων των επιχειρήσεων μας!

Επίσης, σύμφωνα και με τις οδηγίες του Ευρωπαικού Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (https://www.ecdc.europa.eu/sites/default/files/documents/RRA-outbreak-novel-coronavirus-disease-2019-increase-transmission-globally-COVID-19.pdf), ενθαρρύνουμε τις επιχειρήσεις να υιοθετήσουν εθελοντικά προληπτικά μέτρα, με σκοπό τον περιορισμό της διασποράς του ιού στους χώρους εργασίας και την προστασία της υγείας των εργαζομένων!

Προς το παρών τα ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ στο πλαίσιο των έκτακτων μέτρων προστασίας από το Κορονοιό που ανακοίνωσε η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας εξαιρούνται και παραμένουν ανοιχτά, μέχρι νεωτέρας!

Βρισκόμαστε στη διάθεση του συνόλου των επιχειρήσεων του κλάδου μας, της επιχειρηματικής κοινότητας και των αρμόδιων αρχών προκειμένου να συνδράμουμε, με όποιον τρόπο κριθεί σκόπιμο, στην προστασία της υγείας των εργαζομένων, των πελατών και στη διαφύλαξη του συνεκτικού ιστού της τοπικής και κατά συνέπεια ελληνικής οικονομίας!
Εκ του Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΓΑΒΡΙΛΟΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ