ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 18 Μαρτίου 2020

Έπιασαν τόπο τα νέα μέτρα στην λαϊκή αγορά του Ναυπλίου (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:50:00 π.μ. | |
Έπιασαν τόπο τα νέα μέτρα στην λαϊκή αγορά του Ναυπλίου (βίντεο)
Έπιασαν τόπο τα μέτρα που έλαβε ο Δήμος Ναυπλιέων για το καταναλωτικό κοινό καθώς από σημερα Τετάρτη και στο εξής ισχύουν οι παρακάτω αλλαγές στο χώρο λειτουργίας της λαϊκής αγοράς του Ναυπλίου , ώστε να αποφευχθεί ο συνωστισμός και να προστατευθεί η δημόσια υγεία .
Στη λαϊκή αγορά δεν υπάρχουν πλέον επαγγελματίες πωλητές βιομηχανικών ειδών (ένδυσης , υπόδησης πλαστικών ειδών κλπ), αλλά μόνο πωλητές γεωργικών προϊόντων και αλιευμάτων.
Οι πάγκοι έχουν  αναπτυχθεί με τρόπο που να διασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή απόσταση για την αποφυγή διασποράς του κορονοϊού COVID -19.
Προκειμένου να καταστεί δυνατή η ανωτέρω εφαρμογή οι πωλητές τηρώντας αυστηρά τις οδηγίες του επόπτη μετακινήθηκαν όσο απαιτείται καταλαμβάνοντας το χώρο που καταλάμβαναν μέχρι πρότινος οι πωλητές βιομηχανικών ειδών.
Οι πωλητές οφείλουν να λάβουν όλα τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα υγιεινής φορώντας μάσκες και γάντια. Επίσης θα πρέπει να μεριμνούν ώστε οι καταναλωτές να διατηρούν τόσο την απόσταση ασφαλείας από το πάγκο του πωλητή όσο και την απόσταση μεταξύ τους , ώστε να αποφευχθούν φαινόμενα συνωστισμού .
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ