ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 2 Μαρτίου 2020

Τι προτίμησαν οι χιλιάδες του κόσμου που επισκέφθηκαν το Ναύπλιο το τριήμερο

Τι προτίμησαν οι χιλιάδες του κόσμου που επισκέφθηκαν το Ναύπλιο το τριήμερο
Είναι γεγονός πως το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας το Ναύπλιο συγκέντρωσε την προτίμηση χιλιάδων εκδρομέων και επισκεπτών. Τι προτίμησαν όμως οι χιλιάδες του κόσμου που επισκέφθηκαν την πρωτεύουσα της Αργολίδας;

Μεγάλη αύξηση σημειώθηκε ιδιαιτέρως την Κυριακή στην επισκεψιμότητα των αρχαιολογικών χώρων όπως το Παλαμήδι, το Μπούρτζι, η Τίρυνθα, η Επίδαυρος, το Αρχαιολογικό αλλά και το Πολεμικό Μουσείο, λόγω της ελεύθερης εισόδου κάθε πρώτη του μήνα.
Ο καιρός ήταν σύμμαχος και των επιχειρηματιών, που είδαν τα μαγαζιά τους να γεμίζουν από πελάτες που θα έπρεπε σε πολλές περιπτώσεις να περιμένουν για να αδειάσει κάποιο τραπέζι στα καφέ και τα ταβερνάκια της πόλης.
Ευχάριστη εντύπωση έκανε στους επισκέπτες η ηχητική εγκατάσταση στη πλατεία Συντάγματος που είχε τοποθετήσει Δήμος Ναυπλιέων με dj και μουσικές επιλογές, που ανέβαζε την διάθεση και παρέσυραν σε χορό μικρούς και μεγάλους!
Οι ξενοδοχειακές επιχειρήσεις της πόλης και των κοντινών περιοχών είδαν με φαρδύ χαμόγελο την πληρότητα να εκτοξεύεται. 
Οι βόλτες στα γραφικά σοκάκια της πόλης με ή χωρίς τα γνωστα τετραθέσια ποδήλατα αλλά και με τα "τρενάκια", κάτω από τα νεοκλασικά και ιστορικά κτίρια και η περατζάδα με ηλιόλουστο καιρό στο λιμάνι δεν άφησε ασυγκίνητους τους περισσότερους επισκέπτες.
Η παραλία Καραθώνα ήταν το mast της Καθαράς Δευτέρας στο Ναύπλιο για τους ντόπιους και τους φιλοξενούμενούς τους που προτιμήθηκε από χιλιάδες κόσμου για τα πατροπαράδοτα κούλουμα.
Τα καταστήματα με τα παγωτά ήταν και αυτά που έκλεψαν την προτίμηση μικρών και μεγάλων που ίσως δοκίμασαν το πρώτο τους παγωτό για φέτος, σχηματίζοντας ουρές για να τα προμηθευτούν.
Τέλος τι μένει ως ανάμνηση από ένα τριήμερο στο Ναύπλιο, μα... μια selfi με φόντο το Μπούρτζι και το ηλιοβασίλεμα που τείνει να γίνει ένα από τα πιο πολυφωτογραφημένα αξιοθέατα μαζί με τις μπουκαμβίλιες και φυσικά το πολυθρύλητο κάστρο του Παλαμηδίου. 

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ