ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Τετάρτη 4 Μαρτίου 2020

ΣΥΡΙΖΑ Αργολίδας: "Τον πατριωτισμό μας τον έχουμε αποδείξει διαχρονικά..."

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:25:00 π.μ. | |
ΣΥΡΙΖΑ Αργολίδας: "Τον πατριωτισμό μας τον έχουμε αποδείξει διαχρονικά..."
 Ο εκλεγμένος με τη παράταξη της πλειοψηφίας στο Τοπικό Συμβούλιο Αργους και αντιπρόεδρος της Τουριστικής Επιχείρησης "ΑΡΓΩ" Ανδρέας Σαρρής, προέβη σε μια εμετική ανάρτηση εχθες στο Facebook, στην οποία καλούσε στον εξευτελισμό και ξυλοδαρμό κάθε υποστηρικτή και μέλους του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ στη πόλη του Αργους στις πρόσφατες εκλογές κατέγραψε το ποσοστό του 25 %.

Οι δημότες του Αργους και υποστηρικτές του ΣΥΡΙΖΑ που απειλούνται ευθέως με τραμπούκικες δηλώσεις, δεν ανέχονται ούτε λεπτό ακόμη τον συγκεκριμένο, ειδικά σε έμμισθη θέση όπως αυτή του αντιπροέδρου της "ΑΡΓΩ",στην οποία πληρώνεται από τα δημοτικά τέλη που επιβάλλονται σε ΟΛΟΥΣ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ τους δημότες.

Καλούμε τον Δήμαρχο Αργους να τον αποπέμψει ΑΜΕΣΑ από κάθε θέση ευθύνης που κατέχει, είτε στο Δήμο είτε σε οποιαδήποτε Δημοτική επιχείρηση. Κάθε καθυστέρηση στην αποπομπή του σημαίνει πως επικροτεί τις απαράδεκτες δηλώσεις του.

Η Αριστερά και οι προοδευτικοί πολίτες δεν έσκυψαν ποτέ το κεφάλι στις απειλές των πολιτικών προγόνων του Σαρρή, από τους Χίτες και τους Ταγματασφαλίτες μέχρι τους Κενταύρους και τους Ρέιντζερς. Οσο για τις εθνικιστικές κορώνες που συνοδεύουν τις απειλές, δηλώνουμε πως τον πατριωτισμό μας τον έχουμε αποδείξει διαχρονικά και δεν τον χαρίζουμε σε κανέναν.

Αυτονόητο λοιπόν είναι πως δεν θα πάρουμε χαμπάρι τον κάθε τυχάρπαστο και θρασύδειλο τραμπούκο της πλατείας που ανεβο-κατεβάζει αναρτήσεις στο Facebook.

Σε μια περίοδο που ο ΣΥΡΙΖΑ μεγαλώνει και διευρύνεται συνεχώς, αγκαλιάζοντας όλες τις προοδευτικές τάσεις και στρώματα μέσω χιλιάδων εγγραφών νέων μελών και οι εκδηλώσεις μας είναι ανοιχτές και μαζικές, αντλώντας δύναμη απευθείας από την ελληνική κοινωνία, ξεκαθαρίζουμε πως δεν ανεχόμαστε απειλές και δεν φοβόμαστε κανέναν!


Η Συντονιστική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Αργους-Μυκηνών.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ