ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 13 Μαρτίου 2020

Αναστολή των κινητοποιήσεων αποφάσισαν οι Δικαστικοί Υπάλληλοι Ναυπλίου

Αναστολή των κινητοποιήσεων αποφάσισαν οι Δικαστικοί Υπάλληλοι Ναυπλίου
Ο Σύλλογος δικαστικών υπαλλήλων Ναυπλίου με από 28-2-2020 απόφαση της έκτακτης γενικής συνέλευσης των μελών του που συνήλθε σε απαρτία, αποφάσισε ομόφωνα την συνέχιση των κινητοποιήσεων που είχε εξαγγείλει η Ο.Δ.Υ.Ε στις 10-2-2020 σε πανελλαδική κλίμακα πραγματοποιώντας δίωρες αποχές από τα καθήκοντα εργασιών της γραμματείας των δικαστηρίων (ακροατήρια και γραφεία) από την 3-3-2020 μέχρι την 6-3-2020 και από τις ώρες 9.00 π.μ έως τις 11.00 π.μ, σύμφωνα με τα δίκαια αιτήματα όπως αυτά αναφέρονται στην με αριθ. 116/5-2-2020 ανακοίνωση της ΟΔΥΕ. 

Την 6-3-2020 και περί ώρα 9.00 π.μ λάβαμε γνώση ότι συνάδελφοι του Πρωτοδικείου Ναυπλίου Γραμματείς έδρας, αποφάσισαν αιφνιδιαστικά αυτοβούλως και χωρίς καμία προηγούμενη ενημέρωση του Δ.Σ του συλλόγου μας να εκτελέσουν τα καθήκοντα τους. 

Η πράξη αυτή εκλαμβάνεται από το Δ.Σ του συλλόγου ως πράξη απαξίωσης του Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων Ναυπλίου και σε καμία περίπτωση ως προσβολή των θεσμικών φορέων της δικαιοσύνης, πλην όμως η κατά βούληση συμμετοχή του καθενός υπαλλήλου στην εργασία του είναι κατοχυρωμένη από το Σύνταγμα και ο σύλλογος σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται για την μη συμμετοχή του ενός εκάστου σε οποιαδήποτε κινητοποίηση του Συλλογικού του Οργάνου. 

Τέλος, μετά την σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ του Συλλόγου μας σας γνωστοποιούμε ότι τηρώντας την 136/11-3-2020 απόφαση της ΟΔΥΕ η οποία προτείνει την αναστολή των κινητοποιήσεων πανελλαδικά, αποφασίσαμε ομόφωνα την αναστολή των κινητοποιήσεων μέχρι νεωτέρας ενημέρωσης._ 

         Ο Πρόεδρος                   Η Γραμματέας 
Δημήτριος Τσιριγώτης       Kωνσταντίνα Σαρλά
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ