ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 26 Μαρτίου 2020

Σωματείο Επισκευαστών Αυτοκινήτων Άργους: Τα Συνεργεία Αυτοκινήτων παραμένουν ανοικτά μέχρι νεωτέρας!

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:25:00 μ.μ. | |
Σωματείο Επισκευαστών Αυτοκινήτων Άργους: Τα Συνεργεία Αυτοκινήτων παραμένουν ανοικτά μέχρι νεωτέρας!
Ως Σωματείο Επισκευαστών Αυτοκινήτων και Μηχανημάτων Άργους στο πλαίσιο του θεσμικού μας ρόλου και της κοινωνικής μας ευθύνης, έχουμε καθήκον να παρέχουμε σωστή ενημέρωση στις επιχειρήσεις μας, στους πελάτες μας, καθώς και στο σύνολο της τοπικής κοινωνίας, πάνω στις εξελίξεις που αφορούν το πλαίσιο προστασίας από τον Covid-19, τα νέα μέτρα που αφορούν τη λειτουργία των επιχειρήσεών μας, καθώς και τη μετάβαση στις επιχειρήσεις μας, του εκάστοτε πολίτη που έχει ανάγκη την επισκευή του οχήματός του, καθώς το αυτοκίνητο είναι είδος πρώτης ανάγκης!

Τονίζουμε ιδιαιτέρως ότι, όλοι μας βιώνουμε μια κατάσταση πρωτόγνωρη και δύσκολη την οποία προσπαθούμε να διαχειριστούμε, δεν θα επιτρέψουμε όμως να τη κάνουν ακόμα πιο δύσκολη η διάδοση ψευδών ειδήσεων και κάποιων fake news που κοινοποιήθηκαν πρόσφατα!

Ξεκαθαρίζοντας το τοπίο σας γνωστοποιούμε τα εξής παρακάτω:

1) Σύμφωνα με τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας η απαγόρευση δεν επηρεάζει τη λειτουργία των Συνεργείων Αυτοκινήτων που έχουν μείνει ανοικτά με σχετική απόφαση του κράτους. Η λειτουργία των επιχειρήσεων που έχουν μείνει ανοικτές συνεχίζεται κανονικά λαμβάνοντας πλέον αυστηρά υπόψη τις οδηγίες για την κυκλοφορία των εργαζομένων από και προς αυτές. Τα Συνεργεία Αυτοκινήτων παραμένουν ανοικτά μέχρι νεωτέρας!

2) Ο Πολίτης που θέλει να μεταβεί σε Συνεργείο Αυτοκινήτων, για την εξυπηρέτηση του επιλέγει Β2 στο έντυπο "Βεβαίωση κατ'εξαίρεση μετακίνησης πολιτών" που θα βρει στο forma.gov.gr
Εναλλακτικά μπορεί να στείλει sms στο 13033 (ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΩΣΗ) Γράφοντας: 2 (κενό) ονοματεπώνυμο και διεύθυνση κατοικίας, έχοντας πάντα μαζί του την αστυνομική ταυτότητα.

3) Τα Συνεργεία Αυτοκινήτων μπαίνουν από τις 24/03/2020 στη επικαιροποιημένη λίστα ΚΑΔ που πλήττονται από την εξάπλωση του Covid-19 του υπουργείου οικονομικών, καθώς και στις ευεργετικές διατάξεις που θα θεσπισθούν.

4) Η είδηση για επιβολή χρηματικού προστίμου 1000 ευρώ κατ ελάχιστον σε Συνεργεία Αυτοκινήτων που έχουν κλείσει οικειοθελώς, ενώ δεν έχει ανασταλεί η λειτουργία τους με σχετική απόφαση του κράτους, καθώς το αυτοκίνητο είναι είδος πρώτης ανάγκης, είναι ανυπόστατη και ψευδής!
Ξεκαθαρίζουμε κατηγορηματικά πως δεν υφίσταται καμία τέτοια κρατική απόφαση!

Οι καιροί απαιτούν Σοβαρότητα, Ήθος, και Ομοψυχία από όλους μας!
Θέλουμε όπως επιδεικνύουμε επαγγελματισμό στις επιχειρήσεις μας, κατά τον ίδιο τρόπο να επιδεικνύουμε επαγγελματισμό στην εφαρμογή των νόμων και τις αποφάσεις του κράτους μας!
Καλούμε όλους εσάς αυτό να το κάνουμε παράδειγμα προς μίμηση!

Εκ του Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος
ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΓΑΒΡΙΛΟΣ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ