ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 15 Μαρτίου 2020

Χαλάει ο καιρός με βροχές πτώση της θερμοκρασίας και καταιγίδες

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:40:00 π.μ. |
Χαλάει ο καιρός με βροχές πτώση της θερμοκρασίας και καταιγίδες
Αλλάζει το σκηνικό του καιρού την Κυριακή με βροχές, σποραδικές καταιγίδες, καθώς επίσης χιονοπτώσεις στα ορεινά και στα βόρεια ημιορεινά.

Σταδιακή σημαντική πτώση της θερμοκρασίας θα υπάρξει από τα βόρεια και επικράτηση πολύ ενισχυμένων βοριάδων στο Αιγαίο, με εντάσεις έως εννέα μποφόρ το βράδυ στα βόρεια πελάγη.

Στη Μακεδονία, τη Θράκη, βαθμιαία στην Ηπειρο, τη Θεσσαλία, το βόρειο Αιγαίο και από το απόγευμα στη Στερεά και την Πελοπόννησο νεφώσεις με βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ηπειρωτικά ορεινά και από τις βραδινές ώρες και στα βόρεια ημιορεινά. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και στο βόρειο Αιγαίο γρήγορα 7 με 8 μποφόρ. Στα υπόλοιπα από δυτικές διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ που από το απόγευμα βαθμιαία θα στραφούν σε βόρειους και θα ενισχυθούν.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση που θα γίνει αισθητή στα κεντρικά και τα βόρεια.


ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις που γρήγορα από τα βόρεια θα αυξηθούν και θα σημειωθούν βροχές αρχικά στη Θεσσαλία και βαθμιαία και στις υπόλοιπες περιοχές. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά. Κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες.

Ανεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί αρχικά 3 με 5 μποφόρ, από το μεσημέρι στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ με περαιτέρω ενίσχυση το βράδυ στις βορειότερες περιοχές.

Θερμοκρασία: Από 06 έως 21 βαθμούς Κελσίου. Στη Θεσσαλία έως 15 βαθμούς.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ