ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 24 Μαρτίου 2020

Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας: Η ενότητα και η ομοψυχία υπήρξαν πάντα τα μεγάλα όπλα του Ελληνισμού

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:21:00 μ.μ. | |
Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας: Η ενότητα και η ομοψυχία υπήρξαν πάντα τα μεγάλα όπλα του Ελληνισμού
Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας δηλώνει την αμέριστη συμπαράσταση καθώς και κατά το ύψος των δυνατοτήτων της, υλική υποστήριξη όλων των μελών της που επιχειρούν με στόχο την εφαρμογή των έκτακτων περιοριστικών μέτρων κυκλοφορίας των πολιτών κατά της εξάπλωσης του Κορωνοϊού.

Δεδομένου πως η εύκολη μετάδοση και διασπορά του Κορωνοϊού θέτει σε σοβαρό κίνδυνο την υγεία των αστυνομικών συνιστούμε σε όλους τους συναδέλφους, αυξημένη λήψη των μέτρων προφύλαξης κατά τους γενόμενους ελέγχους.

Παρακαλούμε όλους τους Αργολιδείς και πολίτες που διαμένουν προσωρινά στην Αργολίδα, να εφαρμόζουν με αίσθημα ευθύνης τα μέτρα που θέσπισε η πολιτεία για την αποτροπή της εξάπλωσης του Κορωνοϊού και τους παρακαλούμε να μην φέρνουν σε δύσκολη θέση τους αστυνομικούς οι οποίοι δεν «ΜΕΝΟΥΝ ΣΠΙΤΙ» για να προστατεύσουν την υγεία τους και κατ’ επέκταση τις οικογένειες τους αλλά βρίσκονται «ΕΞΩ» από το σπίτι για να προστατέψουν «ΕΣΑΣ».

Η 25η Μαρτίου, ημέρα του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και έναρξη της επανάστασης εναντίον της Οθωμανικής αυτοκρατορίας μας θυμίζει πως η ενότητα και η ομοψυχία υπήρξαν πάντα τα μεγάλα όπλα του Ελληνισμού.

Πάμε όλοι μαζί και με τη βοήθεια της Παναγίας να ξεπεράσουμε και να νικήσουμε αυτή την απειλή.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΤΣΙΡΗΣ

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΠΡΑΓΚΑΣ


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ