ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 4 Μαρτίου 2020

Εφοδιασμός Εθνοφυλάκων Έβρου από την Euroins Ελλάδος εν όψει της κρίσιμης κατάστασης στα ελληνικά σύνορα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:08:00 μ.μ. | | |
Εφοδιασμός των Εθνοφυλάκων και του Έβρου από την Euroins Ελλάδος
Μετά την ενίσχυση της Εθνοφυλακής Λέρου από την Euroins Ελλάδος με στρατιωτικό εξοπλισμό, δίνεται έμφαση στους συνοριοφύλακές μας στον Έβρο. Η κρισιμότητα των στιγμών απαιτεί ταχύτητα, ως εκ τούτου ο Γενικός Διευθυντής κ. Κωνσταντίνος Μάκαρης υλοποιεί άμεσα την δέσμευσή του για ουσιαστική συνεισφορά συμπράττοντας με τον Δήμο Άργους-Μυκηνών για μαζική αποστολή ειδών πρώτης ανάγκης.


Σε συνέντευξη που παραχώρησαν από κοινού σήμερα, δρομολογήθηκε η μεταφορά των ειδών με δυο νταλίκες 30 τόνων έκαστη ενώ πρόκειται να μεταβεί και ο κ. Μάκαρης στα βόρεια σύνορά μας με εταιρικό κλιμάκιο, προκειμένου να καταγραφούν οι τρέχουσες ανάγκες και να προγραμματιστούν οι επόμενες ενέργειες της εταιρείας.

Όπως ανέφερε σε προηγούμενες δηλώσεις του ο κ. Μάκαρης: «η πίστη της εταιρείας στις Ειδικές Δυνάμεις της χώρας μας, τον Στρατό, το Λιμενικό και την Αστυνομία αποδεικνύεται εδώ και χρόνια με τις ενέργειές μας. Η τωρινή κατάσταση όμως, ξεπερνά την ανάγκη της επιστροφής της εμπιστοσύνης στην κοινωνία με έργο και αντανακλά την ανάγκη για ενίσχυση με κάθε τρόπο της ίδιας της χώρας.»

Άλλωστε, όπως και σήμερα το πρωί δηλώσαμε: «…και στην παρούσα συγκυρία θα ανταποκριθούμε με πλήρη συναίσθηση της ευθύνης που μας επιφορτίζει το καθήκον, μέσα από το πρόγραμμα Εταιρικής Υπευθυνότητας της εταιρείας μας. Θα σταθούμε αρωγοί καλύπτοντας όσες περισσότερες ανάγκες προκύψουν στον δύσκολο δρόμο που έχει η χώρα μας μπροστά της. Στο ίδιο πλαίσιο, ο στρατηγικός μας σχεδιασμός περιλαμβάνει πολλές ακόμη ενέργειες σε συνεργασία με τις Αρχές, που θα μας βρίσκουν στην πρώτη γραμμή έμπρακτης συμπαράστασης και θα ανακοινώνονται τις επόμενες ημέρες, σταδιακά. Καλούμε -και πάλι- όλες τις ασφαλιστικές εταιρείες και τους επιχειρηματίες που αναπτύσσονται στην Ελλάδα να συμμετέχουν ενεργά δείχνοντας έτσι ότι η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη είναι έργο ουσίας!

Με εκτίμηση,
Euroins Ελλάδος
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ