ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 19 Απριλίου 2020

60 κοκορέτσια και 40 αρνιά ψήνει κατάστημα στο Ναύπλιο - Ο κόσμος επέλεξε το delivery (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:37:00 π.μ. | | | | |
60 κοκορέτσια και 40 αρνιά ψήνει κατάστημα στο Ναύπλιο - Ο κόσμος επέλεξε το delivery (βίντεο)
Με παραγγελίες από ψητοπωλείο επέλεξαν να φάνε τον παραδοσιακό οβελία και το κοκορέτσι οι περισσότεροι κάτοικοι του Ναυπλίου καθώς οι απαγορεύσεις και η όλη κατάσταση με την πανδημία του κορωνοϊού οδήγησε τους περισσότερους στο delivery.
Πάρα πολλές οικογένειες επέλεξαν με παραγγελία να γευθούν στο πασχαλινό τους τραπέζι το παραδοσιακό αρνάκι και το κοκορέτσι στην σούβλα ψημένο από επαγγελματίες του είδους.
Έτσι κεντρικό ψητοπωλείο στην πόλη του Ναυπλίου σημείωσε ρεκόρ καθώς για σήμερα σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του θα ψηθούν 60 σούβλες με κοκορέτσια, 40 αρνιά και πέντε δίμετρες σούβλες κοντοσούβλι.
"Φέτος είναι πολλοί αυτοί που προτίμησαν την παραγγελία από το κατάστημα μας και φυσικά έπρεπε να εξυπηρετήσουμε όλους τους πελάτες μας που μας εμπιστεύθηκαν και έτσι έχουμε ξεκινήσει από τη νύχτα να ψήνουμε για να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε, στην πραγματικά και για εμάς τεράστια ζήτηση που παρουσιάσθηκε" μας είπε ο Θοδωρής Μαρνέρης.
Τα τονίσουμε πως όλα τα ψητά ειναι παραγγελίες οι οποίες έγιναν μέχρι και την Μ. Παρασκευή και πως το συγκεκριμένο κατάστημα ειναι από τα ελάχιστα που έχουν παραμείνει ανοιχτά στην πόλη όλο αυτό το διάστημα των απαγορευτικών μέτρων.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ