ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 19 Απριλίου 2020

Ναύπλιο: Ανήμερα του Πάσχα οι εθελοντές μαγείρεψαν στο Συσσίτιο Ευαγγελίστριας για αυτούς που έχουν ανάγκη

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:07:00 π.μ. | | |
Ναύπλιο: Ανήμερα του Πάσχα οι εθελοντές μαγείρεψαν στο Συσσίτιο Ευαγγελίστριας για αυτούς που έχουν ανάγκη
Κυριακή του Πάσχα σήμερα και το Συσσίτιο της Ευαγγελίστριας Ναυπλίου,λειτουργεί,ώστε κανείς αδύναμος συμπολίτης μας να μην μείνει χωρίς φαγητό. Είναι καθήκον μας, να βρισκόμαστε δίπλα στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη.
Ως υπεύθυνος του Συσσιτίου θεωρώ υποχρέωσή μου να προσπαθήσω να συνεχιστεί το συσσίτιο παρά τα πολλά προβλήματα, για να απαλύνουμε τα βάρη των αδελφών μας, να απαλύνουμε τον πόνο τους, όσο μπορούμε. Γιατί Αγάπη σημαίνει θυσία, να δίνουμε,να προσφέρουμε. Αγάπη σημαίνει “πλάτυνση καρδίας”, για να χωράει όλους, ακόμη κι αυτούς που μας στενοχωρούν. Να προσφέρουμε αγάπη απαθώς και διακριτικώς . 

Η αγάπη μας, ας εκδηλώνεται μ’ ένα στοργικό λόγο, με τη σιωπή μας, με τη διακονία μας, με θυσίες που κοστίζουν ίσως . Η αγάπη συνιστά μονόδρομο, εκτός αγάπης ο άνθρωπος χάνεται σε δρόμους αλλότριους του Θεού. Έτσι, για να βρω τον Θεό: «την αιώνιον ζωήν», πρέπει να βρω τον συνάνθρωπό μου .
Η οργανωμένη αυτή προσπάθεια της Ενορίας της Ευαγγελίστριας Ναυπλίου,με τις ευχές του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Νεκταρίου,δεν θα μπορούσε να είναι επιτυχημένη χωρίς την βοήθεια των εθελοντών και την συνεργασία του Δήμου Ναυπλιέων.
Ένα ευχαριστώ σε όλους τους εθελοντές, είναι λίγο,γιατί με μεγάλη χαρά, ανταποκρίνονται στο κάλεσμά μας. Το ελάχιστο που μπορώ να κάνω είναι να προσεύχομαι στον Αναστάντα Χριστό να τους χαρίζει υγεία και κάθε καλό.
Ευχαριστώ ,όλους τους δωρητές που είτε από το υστέρημα τους, είτε από το περίσσευμά τους , στέκονται δίπλα μας.

Επίσης, ευχαριστώ στον Δήμαρχο Ναυπλιέων κ. Δημήτριο Κωστούρο και τον Δήμο Ναυπλιέων,που στηρίζει με κάθε τρόπο το Γεύμα Αγάπης,δίνοντας τρόφιμα στο συσσίτιο και κάνοντας την διανομή με την « Βοήθεια στο Σπίτι». Σ’ αυτές τις μέρες, μέρες ελπίδας και Ανάστασης, μέρες αγάπης και αλληλεγγύης, ο Δήμαρχος κ. Κωστούρος, είναι δίπλα μας, υποστηρίζοντας ενεργά την προσπάθειά μας. Τον ευχαριστώ,όχι μόνο γι’αυτό και για την υποδειγματική συνεργασία, αλλά και για την σημαντική βοήθεια του, για την επίλυση των προβλημάτων του Συσσιτίου,δίνοντας την δυνατότητα να προσφέρουμε πολλά περισσότερα.

π. Ελευθέριος Μίχος

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ