Τρίτη, 7 Απριλίου 2020

Το 7χρονο ελληνόπουλο που μας κάνει περήφανους και μας συγκινεί με “Το Βαλς της Απομόνωσης” (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:40:00 μ.μ. | |
Το 7χρονο ελληνόπουλο που μας κάνει περήφανους και μας συγκινεί με “Το Βαλς της Απομόνωσης” (βίντεο)
Ο 7χρονος Στέλιος Κερασίδης, το “παιδί – θαύμα” που έχει σαρώσει πανελλήνια και διεθνή βραβεία στη μουσική και έχει δώσει συναυλίες στην Ελλάδα και διεθνώς, γράφει δικά του κομμάτια. Με αφορμή την κρίση του κορωνοϊού ο μικρός έγραψε “Το Βαλς της Απομόνωσης” θέλοντας έτσι να εμψυχώσει όλους όσοι βρίσκονται σε καραντίνα λόγω της πανδημίας. Σημειώνεται ότι και η βρετανική εφημερίδα Guardian εκθείασε τον μικρό που είχε εμφανιστεί στην εκπομπή του ΣΚΑΪ “Ελλάδα έχεις Ταλέντο”.

“Έγραψα αυτό το κομμάτι για όλους τους ανθρώπους που είναι απομονωμένοι και ήθελα να τους δώσω λίγο κουράγιο και δύναμη” τόνισε ο μικρός.

“Δουλεύει αρκετά αυτά που κάνει... Αγαπάμε τη δουλειά μας γιατί τυχαίνει να είμαι και εγώ μουσικός. Είναι συντροφιά μας αυτές τις δύσκολες μέρες η μουσική, είναι συντροφιά μας το πιάνο, και χαίρομαι που απ΄όλες τις γωνιές του κόσμου από όποια πιθανή και απίθανη χώρα αυτό είναι κάτι πρωτόγνωρο που σημαίνει ότι κάτι πέτυχε αυτό το παιδί με τη μουσική του” σχολίασε από την πλευρά του ο πατέρας του, εμφανώς υπερήφανος.

Πηγή: skai.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ