ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 28 Απριλίου 2020

Στον εσωτερικό τουρισμό εναποθέτουν τις ελπίδες τους για φέτος οι ιδιοκτήτες καταλυμάτων του Ναυπλίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:24:00 μ.μ. | | |
Στον εσωτερικό τουρισμό εναποθέτουν τις ελπίδες τους για φέτος οι ιδιοκτήτες καταλυμάτων του Ναυπλίου (βίντεο)
"Πέρσι είχαμε 30 εκατομμύρια επισκέπτες στην Ελλάδα, 22 με αεροπλάνα και 8 εκατομμύρια ήταν μόνο με αυτοκίνητα ή με άλλα μέσα. Οπότε, αν δεν σηκώσουν φτερά τα αεροπλάνα τα πράγματα είναι πάρα πολύ δύσκολα" τόνισε ο Πρόεδρος του Σωματείου Καταλυμάτων Ναυπλίου "Ξένιος Δίας" Κώστας Μιχόπουλος.

" Για να σηκώσουν φτερά τα αεροπλάνα θα πρέπει να υπάρξουν πρωτόκολλα και τα πρωτόκολλα  πρέπει να είναι πανευρωπαϊκά δεν μπορεί η κάθε χώρα να έχει τα δικά της πρωτόκολλα. Το ίδιο ισχύει και για τα καταλύματα, για να ανοίξουν τα καταλύματα θα πρέπει να υπάρξουν οδηγίες από την Ευρώπη δεν μπορεί μία χώρα να έχει Α πρωτόκολλα και η άλλη χώρα Β. Αυτά πρέπει να είναι πανευρωπαϊκά για να μπορέσουμε να έχουμε μία ενιαία αντιμετώπιση και ένα καλό αποτέλεσμα και μην κολλάει ο ένας τον άλλον" συνέχισε ο κύριος Μιχόπουλος.

"Είμαστε από τις 15 του Μάρτη κλειστά, είμαστε ακριβώς ενάμιση μήνα ακόμα δεν έχουνε κάτι επίσημα, γράφονται πάρα πολλά πράγματα αλλά επίσημα δεν έχει ανακοινωθεί κάτι, αυτά που έχουν ανακοινωθεί είναι ότι κάθε χώρα έχει βάλει τους δικούς της κανόνες. Όλοι προσδοκούν στον εσωτερικό τουρισμό για το 2020. Θα χρειαστεί στήριξη από το κράτος πρώτα στους πιο αδύνατους, όπως οι εργαζόμενοι"

Δείτε παρακάτω αναλυτικά τι δήλωσε ο κύριος Μιχόπουλος:
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ