ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 13 Απριλίου 2020

Συγκέντρωση τροφίμων από το Μπουγατσοπωλείο το Μερακλίδικο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:44:00 μ.μ. |
Συγκέντρωση τροφίμων από το Μπουγατσοπωλείο το Μερακλίδικο
Αυτές τις δύσκολες στιγμές, σε τούτη την πρωτόγνωρη κατάσταση, όλοι μας δεχτήκαμε πλήγματα.

Κάποιοι συνάνθρωποι μας δυστυχώς προβλήματα υγείας, άλλοι οικονομικά και επαγγελματικά πλήγματα. Αναγκαστήκαμε όλοι να ιεραρχήσουμε σε διαφορετική βάση ανάγκες και προτεραιότητες, να εγκαταλείψουμε σχέδια.

Κάποιοι συμπολίτες μας όμως υποφέρουν περισσότερο. Το συσσίτιο του Ιερού Ναού της Ευαγγελίστριας με το αξιέπαινο έργο του, αυτή την περίοδο αναγκάστηκε να αυξήσει τις μερίδες συσσιτίου για να καλύψει όλο και περισσοτέρους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη.

Ανταποκρινόμενοι χωρίς δεύτερη σκέψη στην βοήθεια που χρειάζεται το Φιλόπτωχο Ταμείο ώστε να καλυφθούν οι αυξημένες ανάγκες, σκεφτήκαμε ότι όταν κάποιος αυτή την περίοδο βοηθά είναι καλό, αν βοηθήσουν όμως πολλοί είναι ακόμη καλύτερο.

Έτσι λοιπόν αποφασίσαμε να απευθυνθούμε σε φίλους, συνεργάτες, προμηθευτές, συναδέλφους και γνωστούς μας ώστε η προσφορά να είναι μεγαλύτερη.

Για όσους θέλουν να συμμετάσχουν η συγκέντρωση τροφίμων θα γίνει έως την Πέμπτη 16/04/2020 στο Μπουγατσοπωλείο το Μερακλίδικο στην παραλιακή Ναυπλίου – Νέας Κίου. Εξυπακούεται βέβαια ότι πρέπει να τηρηθούν από όλους μας τα μέτρα που η πολιτεία έχει εξαγγείλει για τον περιορισμό του κορωνοϊού.

Τηλ επικοινωνίας 6973022583

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ