ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 23 Απριλίου 2020

Κοινότητα Κρανιδίου: Μείνετε αισιόδοξοι, ενωμένοι και ασφαλείς μέσα στα σπίτια σας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:12:00 π.μ. | |
Κοινότητα Κρανιδίου: Μείνετε αισιόδοξοι, ενωμένοι και ασφαλείς μέσα στα σπίτια σας
Δεδομένων των εξελίξεων και της κατάστασης όπως έχει διαμορφωθεί στην περιοχή μας, θέλουμε να εκφράσουμε πως κατανοούμε απόλυτα την αγωνία, το φόβο και την ανησυχία που πιθανότατα αισθάνεστε. Ωστόσο, μπροστά σε μια κρίση φαίνεται ποιοι είμαστε από τον τρόπο που την αντιμετωπίζουμε. Γι'αυτό το λόγο θεωρούμε πως είναι απαραίτητο να επικρατεί η ψυχραιμία και η νηφαλιότητα στην κρίση όλων μας.

Με γνώμονα την υγεία και την ασφάλεια των πολιτών όλης της περιοχής κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας για να αντιμετωπιστεί αυτή η δύσκολη κατάσταση με τον καλύτερο και πιο αποτελεσματικό τρόπο σε όλους τους τομείς.

Να είστε βέβαιοι πως από μέρους μας γίνονται όχι μόνο οι απαραίτητες ενέργειες, αλλά λαμβάνουμε και περαιτέρω δράση για την άμεση και τελεσφόρο επίλυση των ζητημάτων που προκύπτουν, η κοινοποίηση της οποίας δεν αποτελεί προτεραιότητά μας στην παρούσα φάση. Μεσοπρόθεσμα θα υπάρξει λεπτομερής ενημέρωσή σας.

Αγαπάμε πολύ τον τόπο μας και νοιαζόμαστε για όλους σας, γι'αυτό θα είμαστε δίπλα σας στα δύσκολα και στα εύκολα που ευελπιστούμε να έρθουν γρηγορα. Και θα έρθουν!

Μείνετε αισιόδοξοι, ενωμένοι και ασφαλείς μέσα στα σπίτια σας γιατί δεν είμαστε υπεύθυνοι μόνο γι'αυτό που κάνουμε, αλλά και γι'αυτό που δεν κάνουμε.

Ο πρόεδρος Νικόλαος Αντώνιοζας
και τα μέλη της Κοινότητας Κρανιδίου
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ