ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ

Τετάρτη 15 Απριλίου 2020

Π. Λέντζος: Το εξαιρετικό έργο του Δήμου Ναυπλιέων για τα ζώα συντροφιάς δεν συκοφαντείται με ψεύδη

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:43:00 μ.μ. | |
Π. Λέντζος: Το εξαιρετικό έργο του Δήμου Ναυπλιέων για τα ζώα συντροφιάς δεν συκοφαντείται με ψεύδη
Το τελευταίο πράγμα που θα ήθελα να κάνω αυτές τις άγιες ημέρες είναι να γράφω απαντήσεις σε ανακοινώσεις οι οποίες συστηματικά πλέον γράφονται εις βάρος μου και εις βάρος του Δήμου.

Είμαι αναγκασμένος όμως να το κάνω για να υπερασπιστώ τον εαυτό μου αλλά να υπερασπιστώ και τους δημότες οι οποίοι χρηματοδοτούν τις δράσεις τις οποίες ο δήμος Ναυπλιέων πληρώνει για τα αδέσποτα ζώα.

Με αφορμή δημοσίευμα στο οποίο αναφέρεται ότι , ο γνωστός φιλόζωος κύριος Κυριακού μου ζήτησε χαρτί για να μεταφέρει στην Αθήνα αδέσποτα και εγώ δεν έδωσα ούτε 3 λεπτά από το χρόνο μου για να το εκδώσω, κάνω γνωστό ότι τέτοιο χαρτί δεν μπορεί να εκδώσει ο αντιδήμαρχος (η άδεια δεν έχει να κάνει με τάισμα αδέσποτων στην περιοχή του Δήμου αλλά για μεταφορά εκτός Δήμου στην Αθήνα και κυκλοφορία του συγκεκριμένου ανθρώπου εκτός νομού).

Του εξήγησα ότι το χαρτί αυτό μπορούσε να το πάρει από άλλους φορείς (αστυνομία ή περιφέρεια)και όχι από μένα. Αυτός συνεχίζοντας την αήθη συμπεριφορά του με κατηγόρησε αλλοιώνοντας την αλήθεια. Εδώ τελειώνει το θέμα εξηγήσεις σε ό,τι αφορά την καταγγελία που ο κύριος αυτός έκανε σε δημοσιογράφους, οι οποίοι δεν τηρούν την δεοντολογία και αναφέρουν ως πραγματικό γεγονός κάτι το οποίο δε συνέβη ποτέ.

Ο κύριος Κυριακού μέχρι το μικρόβιο της πολιτικής να τον προσβάλλει και να θελήσει να εξαργυρώσει τα αδέσποτα σε ψήφους ,χρησιμοποιούσε (και χρησιμοποιεί ) χρήματα των δημοτών του Δήμου Ναυπλιέων (περίπου 20.000€ ετησίως) για να στειρώνει , τσιπάρει , αποπαρασιτώνει , αποθεραπεύει και φιλοξενεί ζώα.

Οι λίστες των κτηνιάτρων με τους οποίους ο δήμος είχε και έχει σύμβαση αδιάψευστος μάρτυρας. Ως μέλος της επιτροπής για τα ζώα συντροφιάς του Δήμου, είχε κληθεί από το Δήμαρχο πάρα πολλές φορές να ξαναφτιάξει το σύλλογο του οποίου ο ίδιος είχε αναστείλει τη δραστηριότητα για να μπορεί ο δήμος να χρηματοδοτεί τους φιλόζωους και το αρνιόταν συστηματικά.

Παραιτήθηκε από την επιτροπή 2 μήνες πριν τις εκλογές για να αρχίζει να κατηγορεί διαφημίζοντας την υποψηφιότητά του.

Μετά τις εκλογές θυμήθηκε ω του θαύματος το σύλλογο.

Δεν είχε ξεχάσει όμως ούτε μία στιγμή να χρησιμοποιεί τα χρήματα των δημοτών φροντίζοντας την καθημερινή προβολή του έργου του.

Εκμεταλλεύτηκε μέχρι και το ατυχές γεγονός με την δηλητηρίαση των σκύλων στην περιοχή της Γλυκειάς. Ψευδώς αναφέρει παντού ότι η δηλητηρίαση έγινε σε φυλασσόμενο χώρο, ενώ ήταν εκτός.

Δικάζει ένα θέμα το οποίο έχει αναλάβει η δικαιοσύνη. Αφήνει υπονοούμενα συνεχώς ρίχνοντας λάσπη και συκοφαντώντας, συνεχίζοντας την αυτοπροβολή του και την αλαζονική συμπεριφορά του.

Μέχρι εδώ όμως κύριε Κυριακού.

Δεν θελήσαμε ποτέ να εκμεταλλευτούμε πολιτικά το εξαιρετικό έργο που παράγει ο δήμος στο θέμα των ζώων συντροφιάς σε συνεργασία με τους αληθινούς φιλόζωους. Μας αναγκάζεται να υπερασπιστούμε όμως τα χρήματα των δημοτών που χρησιμοποιούσατε και χρησιμοποιείται για να μηδενίσετε τις προσπάθειες όλων και κυρίως των φιλόζωων, οι οποίοι έχουν αρχές και αξίες και δεν εγκρίνουν πράξεις και πολιτικές σας

Σταματήστε να εκμεταλλεύεστε για προσωπικό πολιτικό όφελος τα συναισθήματά των ανθρώπων που αγαπούν τα ζώα, να συκοφαντείτε και να δυσφημείτε το Δήμο και τους ανθρώπους του και φυσικά τους φιλόζωους που δε σας έχουν κάνει τη χάρη ......γιατί ξέρουν από ανθρώπους - ζώα και συμπεριφορές.

Από αύριο ο Δήμος θα δημοσιοποιεί κάθε περίπτωση που εσείς παρουσιάσατε ως δική σας και πλήρωσαν οι δημότες. Ακόμα θα ήθελα να πληροφορήσω ότι μέχρι τώρα την δύσκολη αυτή περίοδο ο δήμος έχει μοιράσει πάνω από 450 kg ζωοτροφές σε αυτούς οι οποίοι ταΐζουν.

Προτείνω να μαζέψετε τους παπαγάλους σας που διαχέουν τα ψέματα που εσείς τους λέτε δυσφημώντας ολόκληρη την περιοχή μας.

Όσο για το μικρό Σωκράτη είμαι σίγουρος ότι δεν θα αφήσετε ούτε έναν άνθρωπο που να μην τον εκμεταλλευτείτε για την προσωπική σας προβολή. Οι υπεύθυνες για τη διανομή των τροφών λένε πως πάλι «κάνετε τα δικά σας». Κάποτε και ο μικρός Σωκράτης θα καταλάβει. Σεβόμαστε πάρα πολύ και τους ανθρώπους και τα ζώα. Δεν τελειώσαμε εδώ.

Συκοφαντήσατε τους ανθρώπους οι οποίοι φιλοξενούσαν στην περιοχή της γλυκιάς για πολύ καιρό αδέσποτα ζώα.

Παρηγοριά για εμάς η απάντηση από Αθήνα: « Ναι ξέρουμε, αυτός έχει πολιτικά κίνητρα».

Μέχρι εδώ, οι δημότες του Δήμου Ναυπλιέων απαιτούν την αλήθεια κι εμείς δεν θα σας αφήσουμε άλλο «αδέσποτο» ....Παναγιώτης ΛέντζοςΑντιδήμαρχος Ναυπλιέων

(Υπεύθυνος για τα αδέσποτα ζώα)
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ