ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 15 Απριλίου 2020

Δέματα αγάπης από τον Ερυθρό Σταυρό Άργους

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:42:00 μ.μ. | | |
Δέματα αγάπης από τον Ερυθρό Σταυρό  Άργους
Το Περιφερειακό Τμήμα Άργους του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, μέσω της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας ,συνεχίζοντας τη μακροχρόνια παράδοση προσφοράς ανθρωπιστικής βοήθειας και κοινωνικής αλληλεγγύης, βρέθηκε για μία ακόμη φορά, δίπλα σε συμπολίτες και ευάλωτες κοινωνικά ομάδες.
Την Κυριακή και την Δευτέρα 12 & 13 Απριλίου 2020 με σεβασμό , συγκίνηση, εχεμύθεια, αίσθημα προσφοράς μοιράστηκαν «220 ΔΕΜΑΤΑ ΑΓΑΠΗΣ » σε 110 οικογένειες, με είδη πρώτης ανάγκης, τυρί, λάδι, πασχαλινών βουτημάτων, τσουρεκιών και κόκκινων αυγών.
Οι Εθελοντές Νοσηλευτικής , η Πρόεδρος και μέλη του Διοικητικού συμβουλίου του Τμήματός μας ,τηρώντας όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας για την αποφυγή μετάδοσης του Covid-19, χωρίστηκαν σε 7 κινητά κλιμάκια και παρέδωσαν κατ’ οίκον τα δέματα .
Ευχαριστούμε θερμά την Κεντρική Διοίκηση του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και τον Πρόεδρο Dr Αντώνιο Αυγερινό για την αποστολή σημαντικής ποσότητας τροφίμων για την ενίσχυση των δεμάτων μας.
Ευχαριστούμε πολύ και τους συμπολίτες επιχειρηματίες που διαχρονικά στηρίζουν το πολύπλευρο ανθρωπιστικό μας έργο:
- Αρτοποιείο «ΧΑΤΖΗΞΕΝΟΦΩΝ» για τη διάθεση πασχαλινών κουλουριών στηρίζοντας μας για έκτη συνεχή χρονιά.
- Πτηνοτροφείο «ΣΤΑΥΡΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ» στο Σχινοχώρι για την διάθεση έτοιμων κόκκινων αυγών, στηρίζοντας μας για δεύτερη συνεχή χρονιά.
- Εθελοντές και Συμπολίτες που με μεράκι και αγάπη ,αναγνωρίζοντας το ανθρωπιστικό μας έργο συνέβαλαν με τρόφιμα μακράς διαρκείας.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ !
ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ !

Μένουμε σπίτι για να βγούμε αλώβητοι από αυτή τη δοκιμασία και να μην λείπει κανείς από το επόμενο γιορτινό τραπέζι!
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ