ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Δευτέρα 20 Απριλίου 2020

Αργολίδα: Μετανάστρια στην Ερμιονίδα από τη Σομαλία θετική στον κορωνοϊό

Αργολίδα: Μετανάστρια στην Ερμιονίδα από τη Σομαλία θετική στον κορωνοϊό
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες μια γυναίκα έγκυος μετανάστρια από τη Σομαλία που διαμένει στο ξενοδοχείο "Γαλαξίας" με 500 ακόμα μετανάστες και πρόσφυγες στην Ερμιονίδα, διαπιστώθηκε αργά τη νύχτα θετική στον κορωνοϊό στο Νοσοκομείο Ναυπλίου. 

Το κρούσμα επιβεβαιώνει και ο Δημαρχος Ερμιονίδας Γιάννης Γεωργόπουλος ο οποίος αναφέρει:

"Υπάρχουν νεώτερες εξελίξεις για το θέμα της εξάπλωσης του κορωνοϊού στην περιοχή μας. 

Χθες, ανήμερα του Πάσχα, γυναίκα μετανάστρια από το Γαλαξία διακομίστηκε στο Γ. Ν. ΝΑΥΠΛΙΟΥ, μέσω Κ. Υ. Κρανιδίου τις πρωινές ώρες. Δεν κρίθηκε απαραίτητη η νοσηλεία της για το λόγο για τον οποίο είχε διακομιστεί και επέστρεψε στο ξενοδοχείο. 

Το δείγμα όμως που πήραν στο νοσοκομείο βρέθηκε, αργά τη νύχτα, θετικό. Δηλαδή η γυναίκα αυτή είναι " θετική ασυμπτωματική" στον κορωνοϊό.

Μετά από αναφορά του γεγονότος στον ΕΟΔΥ, τόσο από τους γιατρούς του νοσοκομείου Ναυπλίου και του ΚΥ Κρανιδίου, όσο και τη δική μου επικοινωνία και παρέμβαση, μεγάλο κλιμάκιο είναι καθ οδόν για το ξενοδοχείο Γαλαξίας."

Πρόκειται για την υγειονομική βόμβα που πολλοί έκρουαν τον κώδωνα του κινδύνου εδώ και πάρα πολλές ημέρες και το περιστατικό αυτό έρχεται μετά τα δυο θετικά κρούσματα, (το ζευγάρι των Ελλήνων με την γυναίκα να εργαζόταν στην δομή φιλοξενίας) και μετά τον θάνατο μια γυναίκας 39 χρονών από το Κογκό.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ