ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 23 Απριλίου 2020

Κατάθεση δέσμης τροπολογιών του Κινήματος Αλλαγής

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:32:00 μ.μ. |
Κατάθεση δέσμης τροπολογιών του Κινήματος Αλλαγής
Συνεχίζοντας την υπεύθυνη στάση του απέναντι στην πανδημία και στις μεγάλες ανάγκες που αυτή δημιούργησε, η Κοινοβουλευτική Ομάδα του Κινήματος Αλλαγής κατάθεση δέσμη τριών τροπολογιών στη Βουλή.

Οι τροπολογίες αφορούν στην αναγκαία παράταση της ουσιαστικής προστασίας της πρώτης κατοικίας και στην απαραίτητη οικονομική στήριξη των πολιτών που πλήττονται οικονομικά από την κρίση, ιδίως μέσω της απαλλαγής από την υποχρέωση προκαταβολής φόρου. Εξ άλλου, επαναφέρουμε την ανάγκη για έμπρακτη υποστήριξη των ανθρώπων που επωμίστηκαν την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Ειδικότερα, η δέσμη τροπολογιών του Κινήματος Αλλαγής, περιλαμβάνει:

- Τροπολογία για την επαναφορά της προστασίας της πρώτης κατοικίας στο καθεστώς του Ν. 3869/2010, με σκοπό την εξάλειψη της απειλής που αισθάνονται πολλά νοικοκυριά. Με την ίδια τροπολογία, παρέχεται ανάλογη προστασία και στην αγροτική ακίνητη περιουσία.

- Τροπολογία για την άμεση μείωση κατά 50% της προκαταβολής φόρου όλων των επιχειρήσεων φυσικών και νομικών προσώπων για το φορολογικό έτος 2019, και πλήρης απαλλαγή όσων επιχειρήσεων ανέστειλαν τη λειτουργία τους εξ αιτίας της κρίσης.

- Επαναφορά της πρότασής μας για ένταξη στα βαρέα και ανθυγιεινά του προσωπικού των μονάδων δημόσιας υγείας, καθώς και των υπηρεσιών καθαριότητας.





ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ