ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 29 Απριλίου 2020

Ανακοινώσεις τις επόμενες ημέρες για την λειτουργία των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου Ναυπλιέων

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:18:00 μ.μ. | |
Ανακοινώσεις τις επόμενες ημέρες για την λειτουργία των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου Ναυπλιέων
Τρίωρη τηλεδιάσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα με τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας κ. Χαρδαλιά , με τον υφυπουργό Αθλητισμού κ. Αυγενάκη , με τον γ.γραμματέα Αθλητισμού κ. Μαυρωτά , με τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ κ. Παπαστεργίου , με την υγειονομική επιτροπή του υπουργείου και με αιρετούς της τοπικής αυτοδιοίκησης , αρμόδιοι των αθλητικών χώρων και θεμάτων, όλων των Δήμων της χώρας σχετικά με το σχέδιο και το καινούριο πνεύμα επαναφοράς της λειτουργίας των αθλητικών εγκαταστάσεων.

Αφού προηγήθηκαν οι σχετικές τοποθετήσεις και οδηγίες των ειδικών , ακούστηκαν οι απόψεις όλων και τέθηκαν απ όλους μας ερωτήματα και προβληματισμοί.

Με παρόντα τον κορωνοϊό , βασικό δεδομένο, η μετάβαση στην "κανονικότητα" με ασφάλεια θα εξελίσσεται με μικρά και ελεγχόμενα βήματα,εξετάζοντας τους κανόνες , ανάλογα το άθλημα.
Επίσημη ανακοίνωση του υφυπουργού θα υπάρξει αύριο το απόγευμα και λαμβάνοντας ο κάθε Δήμος τα ανάλογα πρωτόκολλα και τα δικά του δεδομένα , θα προβούμε κι εμείς σε κάθε ενέργεια , που κρίνεται αναγκαία και απαραίτητη , με αυτονόητη τη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας.

Ειδικότερες ανακοινώσεις για τον τρόπο λειτουργίας των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου Ναυπλιέων θα υπάρξουν τις επόμενες ημέρες από το Δήμαρχο μας κ. Δημήτρη Κωστούρο.

Ενθαρρυντικά τα στοιχεία της πορείας του αόρατου εχθρού covid -19 για τη χώρα μας , προσοχή , όμως , μεγάλη απαιτείται για τη συνέχεια , για να μη χαθεί ότι έχει κερδηθεί μέχρι τώρα απ όλους μας .

Η ατομική ευθύνη θα είναι αυτή , που θα μας φτάσει στην τελική νίκη....

Μαρία Ράλλη
Πρόεδρος ΔΟΠΠΑΤ


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ