ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Σάββατο 18 Απριλίου 2020

Αργολίδα: Ψυχραιμία συστήνει ο Δήμαρχος Ερμιονίδας μετά τα δυο νέα κρούσματα κορωνοϊού

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:42:00 μ.μ. | | |
Αργολίδα: Ψυχραιμία συστήνει ο Δήμαρχος Ερμιονίδας μετά τα δυο νέα κρούσματα κορωνοϊού
Σε ενημέρωση των δημοτών μέσω facebook προχώρησε ο Δημαρχος Ερμιονίδας Γιάννης Γεωργόπουλος σχετικά με τα νεότερα στοιχεία από τα δύο τελευταία κρούσματα κορωνοϊού στην Ερμιονίδα Αργολίδας.

Ο κύριος Γεωργόπουλος αναφέρει:

"Λίγες ώρες πριν την Ανάσταση του Χριστού μας θέλω να σας ενημερώσω για όσα γνωρίζω σχετικά με τα κρούσματα κορωνοϊού στο Δήμο μας.

Μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχω καμία ενημέρωση για άλλο κρούσμα, πλην των 2 που διαγνώστηκαν τη Μ. Πέμπτη . Δηλαδή, σύμφωνα με τις επίσημες Αρχές και την ενημέρωση της Δημοτικής Αρχής δεν υπάρχει άλλο επιβεβαιωμένο κρούσμα ούτε στην δομή φιλοξενίας, ούτε εκτός αυτής.

Ο ΕΟΔΥ και η Πολιτική Προστασία έχουν αναλάβει τη διαχείριση της υπόθεσης αυτής, όπως προβλέπεται από το σχεδιασμό της Κυβέρνησης. Έχουν θέσει σε κατ οίκον περιορισμό κάποιους συμπολίτες μας που είχαν έρθει σε επαφή με το ζευγάρι, στα πλαίσια της ιχνηλάτησης που πραγματοποιούν, χωρίς να μας ενημερώνουν γι αυτό. Στο ξενοδοχείο υπάρχει Αστυνομική δύναμη (ΟΠΚΕ) που ενεργεί σύμφωνα με εντολές της ηγεσίας της και της Πολιτικής Προστασίας.

Εάν προκύψει, οποιαδήποτε στιγμή, κάποια εξέλιξη θα σας ενημερώσω άμεσα. Θέλω, για άλλη μια φορά, να σας παρακαλέσω, με ψυχραιμία, αλλά και αισιοδοξία να πορευτούμε προς το τέλος αυτής της δύσκολης και επίπονης δοκιμασίας που βιώνουμε.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΠΙΤΙ. Καλή Ανάσταση!! Με υγεία πάνω από όλα!!"

Γιάννης Γεωργόπουλος
Δημαρχος Ερμιονίδας
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ